Crypto-Prijzen.nl

Novogratz en Lubin helpen bij de blockchain campagne van Princeton

Novogratz en Lubin helpen bij de blockchain campagne van Princeton

Crypto bull Mike Novogratz says that this is the time for Bitcoin

Princeton University wil via haar nieuwe Venture Forward campagne het potentieel van blockchain en cryptocurrencies benadrukken om de macht in de samenleving te verstoren en opnieuw op één lijn te brengen.

Princeton heeft gezegd dat vier huidige zwaargewichten in de crypto industrie, en de alumni van de universiteit, hebben bijgedragen aan het initiatief.

Peter L. Briger, Jr., is in 1986 afgestudeerd aan Princeton en bekleedt momenteel de functie van co-CEO bij Fortress Investment Group. Joseph M. Lubin studeerde af in 1987 en is mede-oprichter van Ethereum en ConsenSys. Andere afgestudeerden van de instelling in 1987 die aan het initiatief doneren, zijn Michael E. Novogratz, CEO van Galaxy Digital en de oprichter van Pantera Capital, Daniel W. Morehead.

De donaties zullen volgens de president van Princeton University, Christopher L. Eisgruber, wetenschappers en onderzoekers helpen “de impact van blockchain technologie en de mogelijke maatschappelijke implicaties ervan te verlichten.”

Andrea Goldsmith, decaan van de School of Engineering and Applied Science, en professor Jaswinder Pal Singh, een professor aan de universiteit, zijn het erover eens dat blockchain, een technologie die niet onder centrale controle werkt, de samenleving heeft veranderd.

Blockchain is een nieuw platform voor het verdelen van macht

Blockchain technologie maakt nu ongetwijfeld deel uit van de reguliere samenleving, met adoptie in alle sectoren van de wereldeconomie om deze groei te benadrukken.

Dat is te zien aan het gebruik van cryptocurrencies, slimme contracten en andere innovaties, aldus de instelling donderdag. En net als eerdere technologische innovaties, zijn blockchain en crypto disruptief en hebben ze al een herverdeling van macht gezien over financiële, politieke en economische verschuivingslijnen.

Technologie heeft altijd de macht ontwricht, maar blockchain is een nieuw platform om dit te doen. Het is erg spannend en belangrijk om breed en diep na te denken over de toepassingen die het mogelijk maakt, aangezien we ook innovaties genereren die de grenzen van de technologie zelf verleggen”, aldus Goldsmith.

Volgens Lubin is het “gezamenlijke begrip van zowel de voor- als nadelen van digitale technologie de afgelopen twee decennia van digitale innovatie enorm verbeterd“.

De mede-oprichter van Ethereum is optimistisch over Web3. Het is volgens hem een technologie die de samenleving de mogelijkheid biedt om digitale innovatie verder te benutten in het belang van iedereen.

Singh zei van zijn kant dat de wereldwijde gemeenschap de kansen en potentiële nadelen van blockchain nog niet volledig heeft begrepen. We bevinden ons in een vroeg stadium, merkte hij op, eraan toevoegend dat “de decentralisatie van vertrouwen misschien net zo krachtig en transformerend is als het wereldwijde web“.

Om het goed te krijgen, legde Singh uit, is veel onderwijs en interdisciplinair onderzoek nodig. Nogmaals, nauw samenwerken met degenen in de snel veranderende startup sector zal van cruciaal belang zijn.

Het bericht Novogratz en Lubin helpen bij de blockchain campagne van Princeton verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*