Crypto-Prijzen.nl

Notifi haalt $2,5 miljoen binnen in pre-seed ronde

Notifi haalt $2,5 miljoen binnen in pre-seed ronde

Notifi Network, Inc, een berichtenplatform dat is ontworpen om de ‘Twilio for Web3’ te zijn, heeft $ 2,5 miljoen binnengehaald in zijn pre-seed financieringsronde, zei het bedrijf in een persbericht dat werd gedeeld met Invezz.

De financieringsronde werd mede geleid door de vroege venture capitals Hashed en Race Capital, met een opmerkelijke deelname van Canonical Crypto’s Anand Iyer en CMS Holdings’ Dan Matuszewski.

Volgens het persbericht zal Notifi de pre-seed fondsen gebruiken om zijn team te laten groeien en de nodige infrastructuur te bouwen voorafgaand aan hun bèta lancering.

De groei in de blockchain sector blijft toenemen naarmate meer bedrijven voortbouwen op de nieuwe technologie om de beschikbare voordelen te plukken. Een van de ontwikkelingen in de ruimte is Web3, een gedecentraliseerde iteratie van het web waaraan veel wordt gewerkt.

Het bouwen van de relevante infrastructuur voor de technologie is echter over de hele linie in volle vaart en platforms zoals Notifi Network, Inc. nemen het initiatief om een van deze infrastructurele pijlers waar te maken.

De ‘Twilio’ van Web3 bouwen

Notifi zegt dat het gericht is op het ontsluiten van de Web3 communicatie infrastructuur, met een solide maar eenvoudig te integreren en te gebruiken berichtenplatform.

Volgens de release zal het platform dat Notifi wil bouwen voorzien in de behoeften van alle gedecentraliseerde applicaties (dApps) in alle blockchains.

Ik bouw Notifi om de Twilio en het feitelijke berichtenprotocol voor blockchain te zijn, zodat we ontwikkelaars en projecten kunnen helpen langdurige relaties met hun gebruikers op te bouwen“, zegt Paul Kim, de oprichter en CEO van Notifi Network.

Twilio is een Amerikaans bedrijf dat API’s heeft gemaakt die communicatiekanalen virtualiseren, waardoor het eenvoudig wordt om via telefoon, tekst of video via netwerken te communiceren.

Baek Kim, de General Partner van Hashed, merkte op dat Web3 communicatie infrastructuur zoals het hoort in een gedecentraliseerd ecosysteem niet bestaat. In een reactie op het doel van Notifi om deze functies te bieden, voegde hij eraan toe:

Applicaties van derden zoals Discord en Twitter zijn niet genoeg. Met een totale waarde van bijna $ 70 miljard op Defi en $ 6,1 miljard transacties op NFT’s, is het gek dat er geen echte communicatielagen zijn om deze ecosystemen te ondersteunen.”

Hij gelooft dat het oplossen van deze tekortkomingen nu gebruikers zal helpen die geen verbinding kunnen maken met Web3 om die laatste cross-over te maken.

In dit verband wil Notifi een platform uitrollen dat de communicatie binnen het Web3 ecosysteem zal vereenvoudigen.

Volgens het bedrijf worden de berichtenkanalen geleverd met eenvoudige API’s die zowel eenvoudig, aanpasbaar als toegankelijk zijn voor alle gebruikers. Er zullen ook geavanceerde functies zijn die zijn ontworpen om integratie van dApps en Web3 applicaties mogelijk te maken.

Het bericht Notifi haalt $2,5 miljoen binnen in pre-seed ronde verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*