Crypto-Prijzen.nl

Nobility Token organiseert een Valorant India toernooi

Nobility Token organiseert een Valorant India toernooi

Nobility Token, wiens verheven doelen onder meer het dichten van de kloof tussen de werelden van blockchain en esports zijn, organiseert een Valorant India toernooi. Valorant is een 5 versus 5 op karakter gebaseerde tactische FPS waar unieke agentvaardigheden worden gecombineerd met nauwkeurig vuurgevecht. De game trok 14 miljoen trouwe spelers in het allereerste jaar van lancering.

Toernooi gestreamd op NobleGG’s Twitch in het Engels en in Hindi op YouTube

Nobility streamt het toernooi in het Engels op hun Twitch en in het Hindi op hun YouTube op 4 en 5 oktober om 16.00 uur IST en 06.30 uur EST. Het prijzengeld bedraagt in totaal $ 20.000. Beroemde makers van esports-content in India, zoals Binks, Gamerfleet, Mortal en Scout, nemen deel aan het toernooi. Ze kiezen hun teamgenoten uit een pool van professionele spelers.

Een BSC token om esports te revolutioneren

Nobility is gebaseerd op Binance Smart Chain en is van plan het esports landschap te transformeren door makers van content te helpen meer te verdienen met het spelen van de game waar ze van houden, door het organiseren en aanbieden van toernooien met grote prijzenpotten, en meer gebruiksscenario’s die flagrante lacunes zullen opvullen ten voordele van de gemeenschap.

The post Nobility Token organiseert een Valorant India toernooi appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*