Crypto-Prijzen.nl

Nobility introduceert token op BSC, werkt samen met David Chen

Nobility introduceert token op BSC, werkt samen met David Chen

De nieuwe token (NBL) van Nobility is een Binance Smart Chain Utility token, die tot doel heeft het bedrijf op een toppositie in de e-sportindustrie te positioneren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Een duurzaam ecosysteem creëren

Het NBL ecosysteem zal eerlijk en duurzaam zijn en veel van de beperkingen wegnemen die organisaties, spelers en fans van e-sports tegenkomen.

Nobility zal het token gebruiken om toernooien in veel verschillende spellen te organiseren en uit te voeren. Deelnemers hebben toegang tot enorme prijzenpotten. Contentmakers en tokenhouders worden beloond in BUSD.

Nobility kondigt samenwerking aan met investeerder David Chen

Nobility werkt samen met David Chen, een early adopter, gerenommeerde investeerder en fan van zowel cryptocurrency als e-sports, die een kernlid van het team zal worden.

David Chen is ook voorzitter van FaZe Clan, die wereldwijd meer dan 30 miljoen volgers heeft. Hij lanceerde de NACL (North America Collegiate League), die studenten nieuwe manieren biedt om zich in te schrijven voor de universiteit, en wordt gecrediteerd met het brengen van e-sports naar hogescholen. Hij brengt zijn enorme ervaring mee naar zijn nieuwe collega’s bij het Nobility project.

NACL organiseert videogametoernooien met beurzen

De NACL, een Amerikaanse non-profitorganisatie voor e-sports en entertainment, organiseert competitie- en videogametoernooien voor universiteiten en hogescholen en biedt prijzen en beurzen aan spelers en studenten.

David zit momenteel niet alleen in het bestuur van FaZe Clan, maar ook in het bestuur van Commloan, een commercieel kredietbedrijf met meer dan $ 1 miljard aan commerciële leningen, MiCamp Solutions, en Tengri Holdings, een mijnbouwbedrijf met een waarde van $ 4 miljard.

De adel fiche

Nobility werd geconceptualiseerd als een BSC token dat een revolutie teweeg zal brengen in het e-sportlandschap door het organiseren en aanbieden van toernooien met grote prijzenpotten, waardoor makers van inhoud meer kunnen verdienen met het spelen van het spel waar ze van houden, en meer use-cases die flagrante gaten binnen de gemeenschap zullen vullen.

The post Nobility introduceert token op BSC, werkt samen met David Chen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*