Crypto-Prijzen.nl

Nieuwe utility token Metacade is van plan om metaverse te transformeren 

Nieuwe utility token Metacade is van plan om metaverse te transformeren 

Met de recente crashes van meme tokens en gefaalde projecten zoals Terra en Voyager, hecht de gemiddelde crypto-investeerder nu veel belang aan het vinden van hoogwaardige utility token projecten.

Een van deze projecten, een metaverse token genaamd Metacade, krijgt steeds meer aandacht van liefhebbers van de crypto-industrie. In dit artikel gaan we het project verkennen en ontdekken we waarom dit wordt gezien als een van de meest veelbelovende utility tokens.

Wat is een utility token?

Een utility token is een cryptomunt die een specifieke functie uitvoert binnen het ecosysteem van een project. Dit is bijvoorbeeld het geven van toegang tot bepaalde functies van een netwerk of het ontvangen van kortingen wanneer het utility token in transacties gebruikt wordt. Over het algemeen zijn de tokens gespecialiseerd voor het gebruik in het netwerk waar ze gebruikt op dienen te worden.

Filecoin stelt gebruikers bijvoorbeeld in staat om hun ongebruikte harde schijfruimte te verhuren. Anderen gebruiken het FIL token om toegang te krijgen tot deze schijfruimte, wat het dus een utility token maakt. We zouden Bitcoin geen utility token noemen, omdat het netwerk geen specifieke dienst aanbied in ruil voor Bitcoin; het werkt als een medium voor transacties. 

Wat is Metacade?

Metacade is een aankomend crypto-project dat als doel heeft om de ultieme community te zijn voor Web3 en metaverse gamen. Ze bouwen een virtuele arcade waar gebruikers naar toe kunnen gaan om de laatste ontwikkelingen in Play-to-Earn te bespreken, samen te werken met enkele van de slimste koppen in Web3, en mee te praten over de algehele toekomst van GameFi.

Vanuit het perspectief van een gamer bekeken, heeft Metacade als ambitie om een plek te zijn waar je als gamer niet omheen kan: iedereen kan er inloggen om de beste Play-to-Earn games te spelen, gamers kunnen er populaire games op ontdekken en meedoen aan competities om nog meer te verdienen aan hun favoriete spellen.

Metacade en zijn community

De community vormt het hart van het Metacade ecosysteem. Metacade heeft als plan om ondernemers, crypto-liefhebbers en game-ontwikkelaars samen te brengen om zo een smeltkroes te vormen van ideeën over de nieuwste manieren om vooraan te komen in Play-to-Earn gamen. Gebruikers kunnen recensies schrijven, GameFi alpha uitgeven en met anderen samenwerken om iedereen te helpen te winnen, niet alleen gamers die de meeste resources hebben.

Metacade heeft ook als doel om aanvullend spelers te belonen voor het behouden van het platform als de eersteklas bestemming voor alles wat met Web3 te maken heeft. Hun utility token, MCADE, wordt uitbetaald wanneer iemand een van de vele games op hun platform beoordeelt, test of er content over produceert.

Metacade kijkt naar de toekomst van Play2Earn

Metacade heeft niet alleen als doel om de community te helpen om van Play-to-Earn gamen te profiteren, maar draagt ook een bijdrage aan de toekomst van deze industrie. Als onderdeel van de roadmap voor 2023 is Metacade van plan om Metagrants te lanceren, waarmee spelers op hun favoriete games kunnen stemmen die ze ontwikkeld willen zien worden. In plaats van afhankelijk te zijn van private investeringsmaatschappijen die alleen gericht zijn op winst, kunnen ontwikkelaars direct naar de community pitchen en investeringen winnen op basis van wat de spelers daadwerkelijk willen.

Een plek om te werken en te spelen

Het is algemeen bekend dat blockchain gaming de komende jaren gigantisch zal groeien. Grote spelers, zoals uitgever EA, hebben al publiekelijk aangegeven dat play-to-earn samen met NFT de toekomst is van de game-industrie. Dit betekent dat het aantal kansen om te werken en geld te verdienen in de GameFi-ruimte ook fors zal toenemen.

Metacade wil hier van profiteren, met plannen om de nummer één bestemming te worden voor het vinden van banen in de blockchain gamewereld. Ze stellen zich een platform voor waarbij gebruikers niet alleen op inloggen om de nieuwste games te spelen, maar ook waar de GameFi industrie direct innovatie kan verkrijgen van hun doelgroep. Of dit nu betekent het aantrekken van gemotiveerde bèta-testers, of het bemachtigen van betekenisvolle recensies van eindgebruikers – Metacade is van plan om ontwikkelaars dichter bij hun gamers te brengen.

Plannen voor een autonome, veilige toekomst

Hoewel Metacade in eerste instantie zal worden bestuurd door de oprichters, is het plan om zich in de toekomst te ontwikkelen tot een volledig autonome community, inclusief een schatkist (treasury) en het stemmen voor een bestuur, waardoor de toekomstige richting van Metacade volledig in de handen van de spelers ligt. Dit zal samen met de implementatie van MultiSig wallets worden gedaan, waarbij twee of meer sleutelhouders akkoord moeten gaan met transacties vanuit de schatkist.

Metacade verwacht Tegen het einde van 2024Tegen het einde vdat de bestuursvorm die van een decentrale autonome organisatie zal hebben (DAO), wat een kans biedt aan de community om te helpen met het richting geven aan en uitvoeren van de arcade terwijl deze door blijft groeien.

Kan Metacade (MCADE) een van de beste metaverse tokens in 2023 en daarna zijn?

Als je op zoek bent naar een project dat het beste opkomende utility token of metaverse crypto-project kan zijn, zou Metacade wel eens het antwoord kunnen zijn. Met uitstekende vooruitzichten en een fantastische toekomst die ervoor lijkt weggelegd, biedt Metacade weinig nadelen en zeer veel voordelen. De voorverkoop van hun metaverse token MCADE begint in november, dus noteer deze datum in je agenda!

Neem hier deel aan de Metacade presale.

Het bericht Nieuwe utility token Metacade is van plan om metaverse te transformeren  verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*