Crypto-Prijzen.nl

Nieuwe meme-munt Zoro Inu stijgt meer dan 200%

Nieuwe meme-munt Zoro Inu stijgt meer dan 200%

De Zoro Inu (ZORO) munt, die een week geleden werd gelanceerd, is trending na het ontketenen van een monster bull run in de afgelopen twee dagen. Vandaag was de prijs van ZORO op het moment van schrijven van dit artikel met meer dan 200% gestegen.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en vasthouden van de KDA munt, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om de Zoro Inu (ZORO) munt te kopen

Omdat ZORO zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt ZORO nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om ZORO nu te kopen:

1. Schaf BNB bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals Binance ›

We raden Binance aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je BNB naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de SushiSwap DEX

Ga naar SushiSwap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je BNB voor ZORO wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder ZORO.

Wat is een Zoro Inu (ZORO) munt?

Zoro Inu (ZORO) munt is een door de gemeenschap gecontroleerde deflatoire token die een week geleden werd gelanceerd. Het heeft tot doel oplossingen te ontwikkelen om de crypto-industrie voor iedereen veiliger en gemakkelijker te maken.

Het deflatoire mechanisme van Zoro omvat een herverdelingssysteem waarbij 5% van elke transactie wordt teruggegeven als beloning aan ZORO houders. Ook zal 50% van de huidige totale voorraad ZORO munten aan het einde worden verbrand.

Het token is ook van plan om gebruik te maken van tegen walvissen versleutelde contracten.

Moet ik vandaag ZORO kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die vandaag met een enorme marge is gestegen, dan kan de ZORO munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Zoro Inu prijsvoorspelling

Hoewel er geen groot nieuws wordt toegeschreven aan de plotselinge prijsstijging van Zoro Inu, verwachten analisten dat het token in ieder geval de rest van maart zal doorgaan met de bullish trend. Experts geloven dat de munt tegen het einde van de maand zou kunnen proberen $ 0.000000001 te raken.

$ZORO verslaggeving op social media

Het bericht Nieuwe meme-munt Zoro Inu stijgt meer dan 200% verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*