Crypto-Prijzen.nl

Nieuw Metaverse-project, Metacade, brengt presale uit voor zijn native token MCADE

Nieuw Metaverse-project, Metacade, brengt presale uit voor zijn native token MCADE

Trends komen en gaan in de crypto-ruimte – utility-tokens, DeFi en NFT’s, om er maar een paar te noemen. Hoewel deze trends in het verleden geweldige investeringsmogelijkheden hebben geboden, kan niets tippen aan de impact die de metaverse naar verwachting zal hebben op ons dagelijks leven. Maar met zoveel metaverse token-presales die momenteel gaande zijn, kan het moeilijk zijn om te ontdekken welke het echt waard is om in te investeren.

Vandaag stellen we je voor aan Metacade, een van de meest opwindende nieuwe metaverse-projecten die op de markt zijn gekomen. In dit artikel leggen we uit waarom je zou moeten overwegen om vroeg mee te doen aan de lopende MCADE-tokenpresale, voordat het te laat is.

Waarom zou je investeren in de metaverse?

Om te begrijpen waarom Metacade de moeite waard is om in te investeren, moeten we eerst bespreken waarom je überhaupt in de metaverse en crypto gaming zou moeten investeren. Veel spraakmakende analisten hebben grootse voorspellingen gedaan over de potentiële waarde van de metaverse. Bloomberg zegt 800 miljard dollar. JP Morgan voorspelt $1 biljoen. Goldman Sachs verwacht voor de komende twee decennia een groei naar een waarde van $8 biljoen.

Om te begrijpen hoe lucratief de investeringsmogelijkheid in de metaverse echt is, moet je de huidige waarde ervan in acht nemen. Volgens het Amerikaanse adviesbureau Grand View Research wordt de waarde van de metaverse in 2022 geschat op ongeveer $54 miljard. Crypto gaming zal een van de industrieën zijn die het meeste te zeggen zal hebben in de metaverse. Binnen de gaming industrie zelf wordt ook geloofd dat de metaverse een belangrijke nieuwe stap kan zijn. Er wordt vanuit de sector steeds meer geïnvesteerd in virtual, augmented en mixed-reality ervaringen.

Met zoveel invloed achter de metaverse, met name metaverse crypto gaming, wordt het tijd om aandacht te besteden aan die nieuwe metaverse-projecten die de eerste stappen zetten. Metacade is een van die projecten en de token presale is door veel metaverse investeerders getipt als een om op te letten.

Wat is Metacade?

Metacade is een community-hub die de kern wil zijn van metaverse en blockchain-gaming. De visie van Metacade is om een ​​platform te creëren voor gelijkgestemde gamers, metaverse enthousiastelingen, ontwikkelaars en ondernemers. Op het platform kunnen zij contact met elkaar maken, terwijl ze meer leren over en meer verdienen met play-to-earn-gaming. Maar meer dan dat, heeft Metacade grote plannen om het traditionele spelmodel te ontwrichten door de macht terug in handen te geven van de spelers.

Op dit moment wordt de game-industrie gedomineerd door microtransacties, Pay2Win en crypto gaming studio’s die geen contact hebben met hun spelers. In schril contrast met de parels die tien jaar geleden werden uitgebracht, is crypto gaming een industrie geworden vol met sub-par, buggy-games die gehaast worden uitgebracht, zodat ze net op tijd zijn voor de feestdagen. Met andere woorden, het winstmotief heeft het volledig overgenomen.

Metacade zet dit model op zijn kop. Metacade beloont spelers voor de waarde die ze genereren voor de community met het MCADE-token en stelt hen in staat om de games die ze willen spelen rechtstreeks te beïnvloeden. Dit kan zowel door bruikbare feedback te geven tijdens het testen als door te stemmen op de games die ze gefinancierd willen zien. Om deze redenen klimt Metacade snel de gelederen op om een ​​van de beste nieuwe metaverse-projecten te worden. En bij uitbreiding wordt MCADE een van de meest aantrekkelijke coins die er zijn en dat is waarom je eens moet kijken naar de MCADE presale.

Wat maakt Metacade het beste nieuwe project op de metaverse?

Een van de primaire doelen van Metacade is om iedereen meer te laten verdienen met de tijd die hij besteedt aan het spelen van play-to-earn en metaverse games. Hun aanpak is veelzijdig. Om te beginnen organiseert Metacade exclusieve toernooien die spelers de kans geven om te strijden en te winnen. Zo kunnen zij hun inkomsten uit hun favoriete play-to-earn spellen te vergroten. Metacade wil ook dat zijn platform de plaats wordt waar gebruikers de laatste alfa kunnen lezen en via de tips van anderen kunnen leren hoe ze hun play-to-earn-inkomsten kunnen maximaliseren.

Daarnaast kunnen spelers losse test klussen doen, waarbij ze games voor de community van ontwikkelaars van Metacade uittesten en betaalde feedback geven met behulp van de native testomgeving van het platform. Maar het meest opwindende is dat Metacade zijn leden beloont met het MCADE-token voor iedere keer dat ze beoordelingen, tips en andere content delen die anderen helpen begrijpen hoe ze het meeste uit blockchain en metaverse crypto gaming kunnen halen. Dit maakt meedoen aan de MCADE-presale een nog betere kans.

De toekomst van crypto gaming sturen

Een factor die waarschijnlijk veel aandacht zal trekken voor de metacade-token presale, is de lancering van Metagrants in 2023. Metagrants zijn een manier voor gamers om de games die ze het meest willen ontwikkelen, democratisch te financieren. Om een ​​Metagrant te winnen, voeren game-ontwikkelaars hun ideeën in een pool van tientallen, mogelijk honderden andere ideeën in. Het idee dat de meeste stemmen van de community krijgt, ontvangt financiering vanuit de Metacade-treasury en kan vervolgens samen met zijn meest enthousiaste supporters een gepolijste titel ontwikkelen.

Uiteindelijk streeft Metacade ernaar om zijn virtuele arcade te vullen met alleen de beste play-to-earn- en metaverse-titels, die zijn gekozen door de community.

Een gedecentraliseerde community die eigendom is van de spelers

Het team achter Metacade gelooft in echt community eigendom. Daarom zal het kernteam, zodra Metacade volledig zelfvoorzienend wordt, een stap terug doen en topfuncties overdragen aan leden van de community. Dit houdt in dat de (digitale) sleutels van de schatkist letterlijk overhandigt worden, waarmee een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) wordt gevormd.

Na dit punt wordt Metacade bestuurd door de spelers, waardoor ze het laatste woord krijgen over nieuwe functies, partnerschappen, beperking van tokenvoorraad, nieuwe leiderschapsrollen en meer. Dit zal Metacade veranderen in ’s werelds eerste arcade die eigendom is van de spelers zelf – een verheven visie die al enkele voorstanders heeft gevonden tijdens de MCADE-tokenpresale.

De presale van de token van Metcade wordt gelanceerd

Op dit moment staat buiten kijf dat de metaverse een game-changer zal zijn. Voor gaming zou de metaverse de meest ontwrichtende kracht kunnen zijn die de industrie ooit heeft gezien. Metacade zal profiteren van de enorme groei die metaverse en op de blockchain gebaseerde crypto gaming in de komende jaren zal zien. Volgens experts zal de GameFi in 2025 ongeveer 10 keer sneller groeien dan traditioneel gamen. Dit maakt het hebben van een solide munt in de GameFi-sfeer de moeite waard en dus de Metacade-presale is het bekijken waard.

Nu Metacade’s token 8-stage presale al aan de gang is, hebben potentiële houders de kans om 125 MCADE-tokens te bemachtigen voor de spotprijs van slechts 1 USDT. Bij elke fase komt er een prijsverhoging, en de laatste (verkoop)fase, waarbij 50 MCADE voor 1USDT wordt verhandeld, betekent dat dit moment de perfecte gelegenheid is om een ​​fortuin aan tokens te verdienen voordat het project zijn werkelijke waarde nadert.

Metacade heeft buitengewone plannen voor de toekomst. Het is snel een van de populairste nieuwe metaverse-projecten geworden die op de markt is gekomen, en de token presale is zeker niet te missen.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Nieuw Metaverse-project, Metacade, brengt presale uit voor zijn native token MCADE verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*