Crypto-Prijzen.nl

Nieuw gerucht dat Apple $2 miljard aan Bitcoin (BTC) kocht

Nieuw gerucht dat Apple $2 miljard aan Bitcoin (BTC) kocht

Nieuws, geruchten en al het andere dat van invloed kan zijn op hoe mensen over een specifieke munt denken, hebben altijd een zeer sterke invloed gehad op de cryptoprijzen. Omdat crypto’s geen echte activa hebben die ze ondersteunen en waarde geven, hebben nieuws en nieuwe ontwikkelingen de prijzen op en neer geduwd. Geruchten zijn echter ook van extreem belang, ook al is er geen manier om te weten of ze waar of onwaar zijn.

Met dat in gedachten kan het recente gerucht dat op crypto Twitter rond gaat – dat Apple mogelijk voor miljarden dollars aan Bitcoin (BTC/USD) heeft gekocht – de reden zijn waarom Bitcoin momenteel in het groen handelt. Nu zijn alle ogen gericht op het bedrijf, en de hele gemeenschap verwacht dat het binnenkort de aankoop zal aankondigen.

Apple zou met miljarden zijn binnengekomen

Een interessant aspect van dit gerucht is dat het wordt gepusht door veel gerespecteerde en invloedrijke entiteiten, zoals GalaxyTrading, die een specifiek bedrag van $ 2 miljard noemde. Ondertussen schatte de CEO van ChainLeak, Joshuwa Roomsburg, het bedrag hoger op $ 2,5 miljard.

Hij zei zelfs dat hij klaar is om meteen de nieuwste iPhone te kopen, om de zet te herdenken, mochten de geruchten waar blijken te zijn. Hij zei ook dat dit misschien het evenement is waar Bitcoin op heeft gewacht om zijn klim naar $ 100.000 per munt te beginnen.

Wat is de waarheid?

Zoals vermeld, zijn er nog steeds geen bevestigingen van de iPhone maker of zijn functionarissen, en gezien Apple’s scepsis over Bitcoin uit het verleden, zou dit gerucht misschien toch niets anders blijken te zijn dan dat. Maar nu Tesla in februari $ 1,5 miljard BTC heeft gekocht, hopen velen dat Apple de volgende zal zijn die zo’n enorme aankoop doet.

Als dit gebeurt, kan het BTC terugdringen naar $ 64k, en misschien zelfs hoger. Toch zijn er velen die geloven dat het niet zal gebeuren, zoals Ran Neuner, de CEO van OnChain Capital, en Alexander Ross, de ingenieur bij DevOps. Ross wees erop dat Apple te merkbewust is om zoiets te doen.

Dat gezegd hebbende, heeft Apple in mei een baanaanbieding geplaatst, waarin staat dat het op zoek is naar een Business Development Manager die zich bezighoudt met ‘Alternatieve Betalingen’, wat waarschijnlijk de reden is waarom zoveel mensen vastberaden vasthouden aan de mogelijkheid dat het gerucht waar is.

The post Nieuw gerucht dat Apple $2 miljard aan Bitcoin (BTC) kocht appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*