Crypto-Prijzen.nl

NFTBank lanceert marktgegevens op Chainlink

NFTBank lanceert marktgegevens op Chainlink

NFT portfoliobeheer service NFTBank heeft haar NFT marktgegevens on-chain beschikbaar gesteld via Chainlink (LINK/USD), verneemt Invezz uit een persbericht. Het toonaangevende gedecentraliseerde Oracle netwerk in de blockchain industrie levert gegevens naadloos en veilig aan on-chain applicaties.

Door Chainlink orakels te gebruiken, biedt NFTBank marktgegevens voor BAYC, CryptoPunks en andere vlaggenschip NFT projecten direct on-chain voor onmiddellijk gebruik binnen DeFi en andere slimme contracttoepassingen.

Een breed scala aan gebruiksscenario’s voor slimme contracten

Ontwikkelaars kunnen nu de betrouwbare en solide NFT marktgegevens van NFTBank gebruiken om een breed scala aan slimme contractgebruiksgevallen te lanceren, zoals het gebruik van NFT verzamelingen als onderpand voor DeFi leningen, gefractioneerd NFT eigendom en andere projecten die afhankelijk zijn van een aggregatie van gegevensbronnen voor NFT marktgegevens.

NFTBank koos ervoor om samen te werken met Chainlink voor de levering van gegevens omdat de veilige en toekomstbestendige Oracle technologie de industriestandaard is geworden. De beheerservice kan via Chainlink verbinding maken met een groot aantal prominente blockchains en Layer 2 platforms om een zo breed mogelijke markt te bereiken.

Op de lange termijn wil het NFT portfoliobeheer systeem het NFT ecosysteem uitbreiden door middel van tools die waardevolle use-cases ontsluiten. Het is bedoeld om de zichtbaarheid van NFT aankopen van gebruikers, op rendement gebaseerde retouren en de algehele aandelenwaarde te verbeteren.

Top-of-the-line functies

NFTBank koos Chainlink als zijn orakeloplossing vanwege topfuncties zoals referentiebeheer, brede acceptatie, blockchain-agnosticisme en beveiliging.

Chainlink knooppunten kunnen API sleutels en accountaanmeldingen veilig beheren, wat leidt tot een naadloze integratie waarin Chainlink knooppunten NFTBank API abonnementen kunnen kopen zoals traditionele gebruikers op dit moment doen.

Chainlink is het meest gebruikte orakelnetwerk in de blockchain industrie en biedt partners toegang tot een enorme adresseerbare markt van potentiële dataconsumenten. Het kan gegevens beschikbaar maken op elke huidige of toekomstige blockchain omgeving. Bovendien is bewezen dat Chainlink live in productie miljarden dollars aan waarde veiligstelt.

Jen Kim, Hoofd Product bij NFTBank, merkte op:

De ondersteunende infrastructuur voor NFT’s staat nog in de kinderschoenen. Door CryptoPunks en BAYC marktgegevens beschikbaar te stellen voor slimme contracten via Chainlink, maximaliseren we zowel het aantal ontwikkelaars dat we kunnen bereiken met onze NFT waarderingsgegevens als het nut van blue chip NFT collecties vergroten.

La notizia NFTBank lanceert marktgegevens op Chainlink era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*