Crypto-Prijzen.nl

NFT game MonkeyBall haalt $3 miljoen op in financieringsronde

NFT game MonkeyBall haalt $3 miljoen op in financieringsronde

Arcade-voetbal en NFT-game MonkeyBall voltooide een financieringsronde van $ 3 miljoen van een groot cohort van zowel angel-investeerders als durfkapitalisten, vernam Invezz uit een persbericht.

MonkeyBall is een op Solana gebaseerd (SOL/USD), snel spel dat lijkt op een combinatie van Final Fantasy en FIFA Street. Elke speler heeft een team van vier apen en moet voetbalwedstrijden winnen tegen andere teams. Spelers kunnen tokens verdienen voor elke overwinning, door games te hosten, stadions te kopen en door te juichen voor winnende teams in andere games.

Oren Langberg, hoofd marketing bij MonkeyBall, zei:

Echt opgewonden om deze geweldige lijst van investeerders te onthullen die MonkeyBall steunen. Play-to-earn is een opwindende en snelgroeiende applicatie voor blockchain en NFT’s, maar het is niet eenvoudig om games met een geweldige productiekwaliteit te vinden. De eerste play-to-earn game die echt mainstream wordt, ligt nog in de toekomst, en we zijn hard aan het werk om die toekomst voor MonkeyBall te realiseren.

Investeerders zijn onder meer Solana Capital, NFX, CMS, Republic

Na de succesvolle financieringsronde kan het bedrijf achter MonkeyBall de game voltooien en lanceren. Onder de investeerders, waaronder zowel crypto- en conventionele VC-fondsen als angels, waren Solana Capital, Republic, NFX, Jump Capital, Youbi, Morningstar Ventures, iAngels, Longhash, CMS, Banter Capital, Ascentive Assets en meer.

Ook de oprichters van DraftKings deden mee. De Israëlische ondernemer Shalom Meckenzie, de grootste aandeelhouder van DraftKings, zei:

Play-to-earn games zijn een revolutie in de manier waarop gamers omgaan met de virtuele wereld. Gaming en NFT’s zullen de eerste echte massale aantrekkingskracht van blockchain zijn, het enige dat ontbreekt, is om daadwerkelijk een game te maken die groot zou zijn tussen AAA titels. Ik geloof dat het Monkey Ball team heeft wat nodig is om daar te komen.

Gigi Levi van NFX voegde toe:

Als beginnende investeerder in enkele van de meest succesvolle start-ups voor mobiel/casual gaming ter wereld, kijken we bij NFX al een tijdje naar de bloeiende markt voor spelen om te verdienen. Wij zijn van mening dat de ruimte alleen maar zal blijven groeien en dat de winnaars die teams zullen zijn die het beste van blockchain knowhow combineren met geweldige game-ontwerpmogelijkheden, die weten hoe ze het beste van zowel Blockchain als “traditionele” gaming sectoren. MonkeyBall is de beste die we tot nu toe hebben gezien!

MonkeyBall, dat wordt ontwikkeld door een team van zeer bekwame experts, biedt game-ervaringen van topkwaliteit en een hoge productiewaarde. Het wordt ontwikkeld op de Unity game-engine, zodat het op mobiel en desktop kan worden uitgevoerd.

The post NFT game MonkeyBall haalt $3 miljoen op in financieringsronde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*