Crypto-Prijzen.nl

Nexo werkt samen met Fidelity om institutionele crypto investeerders aan te trekken

Nexo werkt samen met Fidelity om institutionele crypto investeerders aan te trekken

Nexo, een crypto leen- en spaarplatform, heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met Fidelity Digital Assets (FDA). De twee zullen samenwerken om de toegang van institutionele beleggers tot cryptocurrencies te vergroten.

FDA is de digitale divisie van Fidelity Investments, een bedrijf voor digitaal vermogensbeheer. Het partnerschap komt naarmate meer investeerders geïnteresseerd raken in cryptocurrencies.

Nexo kondigt samenwerking aan met Fidelity

Volgens de overeenkomst zullen de twee bedrijven een breed scala aan producten creëren en een conforme omgeving creëren die institutionele beleggers zal aantrekken die in cryptocurrencies willen investeren.

Het partnerschap zal ook crypto bewaar- en uitleendiensten aanbieden en innovatieve producten lanceren die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van institutionele beleggers.

Instellingen die aan boord springen, profiteren van onbeperkte toegang tot het brede productaanbod van Nexo. Sommige van de producten waar beleggers toegang toe zullen hebben, zijn de eersteklas brokersdiensten van het bedrijf.

Het partnerschap zal Nexo enkele voordelen bieden, omdat het de activa onder beheer van het bedrijf zal vergroten. Bovendien zal de beveiligingslaag van Nexo worden geüpgraded om een beveiligingsinfrastructuur van militaire kwaliteit te bieden en investeerders te beschermen.

De mede-oprichter van Nexo, Kalin Metodiev, gaf commentaar op deze samenwerking en verklaarde:

Werken met Fidelity Digital Assets is de nieuwste mijlpaal in onze zoektocht om een compleet institutioneel platform aan te bieden en om traditionele financiële bedrijven in het ecosysteem van digitale activa te integreren.

Het hoofd van Fidelity Digital Assets in Europa, Christopher Tyrer, verklaarde ook dat de zet de twee bedrijven de mogelijkheid zou bieden om een robuuste oplossing aan te bieden, waarbij hij verklaarde dat het beschikbare aanbod klanten een betere ervaring zal bieden die hen in staat zal stellen te voldoen aan de veranderende behoeften.

De samenwerking komt een paar weken nadat Nexo de lancering aankondigde van een terugkoopprogramma van $ 100 miljoen voor NEXO, het native token voor het platform.

Institutionele investeerders aanboren

Dit jaar werd gekenmerkt door een toegenomen interesse in cryptocurrencies door institutionele beleggers. Bedrijven voor digitaal vermogensbeheer zoals Fidelity bieden hun klanten directe en indirecte blootstelling aan cryptocurrencies.

De stijgende vraag naar cryptoproducten door institutionele beleggers wordt ook toegeschreven aan de meerdere bullish cycli die dit jaar zijn doorgemaakt. Om aan de groeiende vraag van institutionele beleggers te voldoen, heeft Fidelity haar personeelsbestand met 70% uitgebreid.

The post Nexo werkt samen met Fidelity om institutionele crypto investeerders aan te trekken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*