Crypto-Prijzen.nl

Nexo voegt ondersteuning toe voor yield farming op ApeCoin (APE)

Nexo voegt ondersteuning toe voor yield farming op ApeCoin (APE)

Nexo heeft ApeCoin (APE), de eigen valuta van de populaire Bored Ape Yacht Club metaverse, toegevoegd aan zijn lijst met rendementsverkrijgende activa.

Na onlangs de “beste crypto portemonnee” te hebben gewonnen tijdens een evenement in het VK, heeft de snelgroeiende Nexo nu nog een pluim aan zijn pet toegevoegd: het is het eerste cryptocurrency platform geworden dat investeerders een kans biedt om APE te houden en beloningen te verdienen tot 12% APR.

Bored Ape Yacht Club (BAYC), gecreëerd door Yuga Labs, is een van de bekendste NFT collecties ter wereld. Het NFT aanbod van het bedrijf heeft de ‘wie-is-wie’ in de wereld van beroemdheden aangetrokken, wat een miljoenenverkoop heeft opgeleverd.

Over het algemeen heeft het Yuga NFT platform toezicht gehouden op NFT’s met een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 5,5 miljard

Verdien tot 12% APR

Verdienpercentages beginnen bij 8% voor accounts die zijn gerangschikt in de basislaag in het loyaliteitsprogramma van Nexo. De tarieven gaan omhoog afhankelijk van het loyaliteitsniveau van de gebruiker. Hier is hoe de hoge opbrengsten van Nexo zich verhouden tot het standaardaanbod op de markt:

  • Platina: Maximaal tarief – 12% (Standaardtarief – 9%)
  • Goud: Maximum tarief – 10% (Standaard tarief – 8%)
  • Zilver: Maximaal tarief – 8,75% (Standaardtarief – 7,5%)
  • Basis: Maximaal tarief – 8% (Standaardtarief – 7%)

Toegang tot ander ApeCoin (APE) hulpprogramma

De integratie met Nexo geeft het BAYC ecosysteem een robuust platform voor gebruikers om toegang te krijgen tot het hulpprogramma van ApeCoin. Dit omvat nieuwe kansen in gedecentraliseerde financiën (DeFi) en de metaverse.

Nexo zal ook een volwaardige ApeCoin portemonnee aanbieden, waardoor gebruikers kunnen genieten van het volledige scala aan hulpprogramma’s dat bij dergelijke ondersteuning hoort.

Behalve dat ze gemakkelijk APE kunnen kopen en tot 12% rente kunnen verdienen voor hodling, hebben klanten toegang tot andere hulpprogramma’s zoals het opwaarderen van accounts, token swaps en lenen.

Bij het lenen doen klanten dit tegen hun APE bezit, wat anders zal werken dan het lenen van de BAYC NFT’s. Met APE munten op Nexo kan een klant contant geld of stablecoins lenen met de tokens als onderpand.

Een ‘boost’ functie stelt gebruikers ook in staat om hun bestaande portfolio te gebruiken om APE tot 3x te kopen. Ondertussen genieten klanten tot 0,5% cashback wanneer ze APE kopen via Nexo.

Nexo ondersteunt momenteel zes APE paren, waaronder Bitcoin en stablecoins Tether USD en USD Coin. U kunt APE ook kopen met USD, GBP en EUR.

Het bericht Nexo voegt ondersteuning toe voor yield farming op ApeCoin (APE) verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*