Crypto-Prijzen.nl

Nexo voegt Fantom’s FTM toe aan zijn platform

Nexo voegt Fantom’s FTM toe aan zijn platform

Nexo, een toonaangevend gereguleerd platform voor digitale activa, voegt Fantom’s token FTM ( FTM/USD ) toe aan zijn beurs, vernam Invezz uit een persbericht. Fantom is een van de snelst groeiende Layer 1 blockchain platforms en een serieuze Ethereum killer.

Na de vermelding kunnen de meer dan 3 miljoen gebruikers van Nexo het FTM token verhandelen en profiteren van Nexo’s hoogwaardige beveiliging.

Nexo vermelding versnelt transacties en verlaagt de kosten

In een representatief onderzoek onder ervaren cryptohandelaren wees bijna de helft op veiligheid als hun grootste zorg. Meer dan een derde noemde hoge handelskosten als hun voornaamste klacht. Nexo’s vermelding van Fantom geeft gebruikers toegang tot het Fantom ecosysteem, waarmee transacties in een enkele seconde kunnen worden uitgevoerd die minder dan een cent kosten.

Bovendien werkt Nexo samen met marktleiders BitGo, Bakkt en Fidelity Digital Assets om verzekerde bewaardiensten te bieden in een poging om topbeveiliging te garanderen.

Fantom geniet van ongekende groei

De vermelding op Nexo valt samen met een ongekende groei van het Fantom ecosysteem. Gegevens van DeFiLlama laten zien dat Fantom’s meer dan 60% won in TVL, Binance Smart Chain (BNB/USD) passeerde en de op twee na grootste blockchain in DeFi werd.

Fantom is een extreem populaire L1 blockchain geworden dankzij een combinatie van lage transactiekosten en afwikkelingssnelheid in praktisch realtime.

Phantom CEO Michael Kong merkte op:

Voor zowel particuliere gebruikers als zakelijke klanten speelt Nexo een essentiële rol bij het overbruggen van de werelden van bankieren en crypto. Maar meer nog, omdat ze op dat gebied innoveren, zijn ze erin geslaagd om beter te presteren dan banken op het gebied van klantenondersteuning en -services. We zijn verheugd om met hen samen te werken en een gemeenschap op te bouwen.

De nieuwe lijst maakt onder andere de volgende unieke functies beschikbaar:

  • Het potentieel om promopercentages tot 18% APR te verdienen op Fantom
  • De mogelijkheid om tegen Fantom te lenen vanaf 0% APR
  • Fantom kopen en ruilen voor andere activa op de Nexo Exchange

Elitsa Taskova, Product Owner bij Nexo, voegde toe:

Nu Fantom Binance Smart Chain inhaalt in totale waarde vergrendeld, bieden we onze gebruikers graag toegang tot ongeëvenaarde financiële diensten voor FTM. Deze integratie is slechts de meest recente in een reeks van snelle lijsten die het Nexo platform hebben veranderd in een van de meest efficiënte toegangspoorten tot het DeFi ecosysteem.

Nexo’s steun aan Fantom komt op de hielen van Fantom’s sponsoring van Scuderia Alpha Tauri F1™ en MotoGP coureur Fabio Quartararo, evenals de recente integratie van Fantom met Shopping.io.

La notizia Nexo voegt Fantom’s FTM toe aan zijn platform era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*