Crypto-Prijzen.nl

Nexo verwerft belang in Texture Capital, wat nieuwe kansen biedt

Nexo verwerft belang in Texture Capital, wat nieuwe kansen biedt

Nexo, een toonaangevende gereguleerde instelling voor digitale activa, heeft een belang verworven in Texture Capital Holdings Corp., moedermaatschappij van Texture Capital, lid van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en SEC-geregistreerde broker-dealer, zo vernam Invezz uit een persbericht. De investering maakt deel uit van de startfinancieringsronde van Texture Capital.

Uitbreiding van het dienstenaanbod van Nexo aan institutionele beleggers

De overname maakt deel uit van een wereldwijde strategie om het aanbod van Nexo aan institutionele beleggers uit te breiden via een uitgebreide reeks partnerschappen die gespecialiseerd zijn in geavanceerde bankactiviteiten voor digitale activa. Een voorbeeld is ATS (Texture Capital’s Alternative Trading System) en licentiestatus.

Texture krijgt potentieel om aanbod te verbeteren via DeFi mogelijkheden

De samenwerking geeft Texture Capital het potentieel om zijn aanbod te verbeteren met geavanceerde DeFi mogelijkheden en biedt tegelijkertijd mogelijkheden voor synergieën met Nexo’s belangrijkste productsuite. Dit wordt mogelijk gemaakt door Nexo’s uitgebreide blockchain expertise en kant-en-klare oplossingen voor het beheer van crypto activa.

De markt van Texture verbetert de liquiditeit van privékapitaal

Ondanks dat het pas twee jaar geleden werd opgericht, biedt Texture Capital een blockchain enabled en gereguleerde markt die zich richt op institutionele en geaccrediteerde investeerders en tegelijkertijd de liquiditeit van privékapitaal verbetert. Ze zijn een van de weinige brokers die een vergunning hebben om Digital Asset Securities uit te geven en te verhandelen. Bovendien zijn ze geregistreerd in elke Amerikaanse staat en in verschillende Amerikaanse territoria.

Tatiana Metodieva, CFA, Head of Corporate Finance and Investments bij Nexo, zei:

Nexo investeert actief in verschillende regio’s en segmenten om zijn strategische aanwezigheid, het raamwerk voor technologische oplossingen en de gereedheid voor regelgeving in het ecosysteem van digitale activa uit te breiden. De groeistrategie, servicegerichtheid en vooruitziende blik van Texture sluiten goed aan bij Nexo’s visie voor de Amerikaanse markt. We verwachten dat dit partnerschap Nexo’s toewijding aan de modernste uitvoering en dienstverlening aan de gemeenschap verder zal versterken.

Na een aantal succesvolle ondernemingen, maakt deze mijlpaal in de geschiedenis van Nexo’s investeringstak het voor Texture mogelijk om haar wisselproducten, rentedragende rekeningen en professioneel georiënteerde handelsdiensten aan te bieden aan een breder scala van Amerikaanse klanten.

Richard Johnson, CEO en oprichter van Texture Capital, zei:

We zijn verheugd Nexo te verwelkomen als investeerder in onze seed-ronde. Nexo heeft een indrukwekkende, wereldwijde crypto onderneming opgebouwd en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken terwijl Texture blijft voortbouwen op onze visie om een revolutie teweeg te brengen in de kapitaalmarkten door gebruik te maken van blockchain technologie en DeFi.

The post Nexo verwerft belang in Texture Capital, wat nieuwe kansen biedt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*