Crypto-Prijzen.nl

Nexo vermeldt Axie Infinity’s $AXS token

Nexo vermeldt Axie Infinity’s $AXS token

​Cryptocurrency handelsplatform Nexo (NEXO/USD) vermeldt de native token van de virtuele wereld van Axie (AXS/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Nexo gebruikers kunnen AXS kopen en binnen enkele seconden in hun portemonnee krijgen.

Verdienen, ruilen, lenen tegen uitstekende voorwaarden

U kunt tot 36% rente op AXS krijgen, dagelijks uitbetaald met de huidige promo, en op de lange termijn hoge opbrengsten blijven verdienen, evenals uw AXS onmiddellijk op Nexo inwisselen. U kunt ook tegen AXS lenen tegen tarieven zo laag als 0%.

AXS kopen op Nexo

AXS kopen is veilig en eenvoudig. De gebruikersinterface is intuïtief zonder ingewikkelde procedures. Het is mogelijk om te kopen met crypto paren of directe kaartbetalingen. De volgende paren zijn beschikbaar:

  • AXS/BTC
  • AXS/ETH
  • AXS/USDT
  • AXS/EURx
  • AXS/USDx
  • AXS/GBPx

Met Nexo’s Earn Crypto Interest-suite kunnen gebruikers AXS kopen of opwaarderen en meteen beginnen met het genereren van een passief inkomen. Ze krijgen tot 31 maart 2022 tot 36% dagelijkse rente wanneer ze AXS op Nexo kopen.

De loyaliteitsklasse van de gebruiker bepaalt de interesse. De volgende tarieven zijn beschikbaar op Nexo:

  • Platina: Maximum tarief – 36%. Standaardtarief – 28%.
  • Goud: Maximum tarief – 32%. Standaardtarief – 24%.
  • Zilver: Maximum tarief – 30,5% Standaard tarief – 22,5%.
  • Basis: Maximum tarief – 28%. Standaardtarief – 20%.

Direct crypto krediet

Nexo biedt instant Crypto Credit Lines™ voor het AXS token. Het is mogelijk om contant geld of stablecoins te lenen tegen tarieven vanaf 0% APR met AXS als onderpand. Over het algemeen is het aantal NEXO tokens op uw account omgekeerd evenredig met de kredietlijnrente.

Lenen tot $2 miljoen

U kunt tot $ 2 miljoen lenen, terwijl het minimale leenbedrag slechts $ 50 is. De bovengrens is per enkele opname. Doorgaans keurt de beurs verzoeken binnen enkele seconden goed en voert het geen kredietcontroles uit.

Een ander voordeel is de flexibele aflossing van kredieten. Leners kunnen hun lening geheel of gedeeltelijk aflossen wanneer het hen uitkomt.

Axie Infinity, GameFi en Nexo

Nexo levert een directe bijdrage aan de uitbreiding van de in-game markt en brengt geavanceerde financiële tools voor AXS door Axie Infinity te verwelkomen. De beurs is erg enthousiast over het integreren van nog een andere belangrijke speler van Web3.

Hoe grenzeloos de metaverse ook is, gedecentraliseerde virtuele werelden zoals Axie Infinity stuwen het voort en maken de weg vrij voor GameFi, een zeer specifieke en veelbelovende industrie. Nexo hoopt steeds meer betrokken te raken bij de markten, werelden, mechanismen en gameplay van GameFi naarmate deze industrie groeit en bloeit.

La notizia Nexo vermeldt Axie Infinity’s $AXS token era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*