Crypto-Prijzen.nl

NEXO token prijsvoorspelling: tijd om de dip te kopen?

NEXO token prijsvoorspelling: tijd om de dip te kopen?

De prijs van NEXO (NEXO/USD) kruipt terug nadat het eerder op dinsdag met meer dan 11% was gecrasht. NEXO steeg naar $1,6315, wat hoger was dan het laagste punt in de loop van de dag van $1,5653. Het ligt ook ongeveer 45% onder het hoogste punt ooit, wat de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 908 miljoen brengt. Het is de 79e grootste digitale munt ter wereld.

Nexo valt terug

Nexo is een toonaangevend fintech-bedrijf dat meerdere diensten levert aan klanten van over de hele wereld. Het bedrijf heeft meer dan 1,5 miljoen wereldwijde klanten en is beschikbaar in meer dan 200 landen. Het bedrijf biedt een platform waarmee mensen geld kunnen lenen en rente kunnen verdienen. Ze lenen met hun digitale valuta als onderpand. Het heeft meer dan $ 375 miljoen aan verzekeringen voor al zijn deposito’s.

Het NEXO token daarentegen is het native token voor het platform van het bedrijf. Het token biedt houders van deelbewijzen verschillende voordelen, zoals rente. De gemiddelde rente die ze verdienen is ongeveer 12% per jaar, wat voor de meeste mensen een uitstekend rendement is. Het kopen van het token biedt gebruikers ook extra functies, zoals een hoger rendement op fiat en cryptocurrencies, gratis crypto-opnames en preferentiële leentarieven.

De NEXO prijs kaatste terug na een daling tot $ 1,2265 vorige week. Deze rally was in lijn met de algehele sterke prestatie van andere digitale valuta’s. De belangrijkste katalysator was The B Word Conference waar Elon Musk sprak over zijn interesse in cryptocurrencies. Hij zei ook dat SpaceX wat Bitcoin had verworven.

De trend versnelde tijdens het weekend toen gebruikers ontdekten dat Amazon adverteerde voor een crypto-lead. Dit zette mensen ertoe aan te speculeren dat het bedrijf overwoog te investeren in digitale munten zoals Bitcoin. In het verleden volgden altcoins zoals NEXO de prestaties van BTC.

NEXO prijsvoorspelling

NEXO price
NEXO prijs grafiek

De 1-uur grafiek laat zien dat de NEXO prijs deze week met meer dan 7% daalde vanaf het hoogste niveau. Terwijl het dit deed, bewoog de munt terug naar het stijgende kanaal. Het is ook iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen (MA) gestegen, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) weer boven de 50 is gekomen.

De prijs is ook boven de Ichimoku wolk gestegen. Daarom is er een mogelijkheid dat de munt het bullish momentum zal behouden, aangezien beleggers zich richten op de volgende belangrijke weerstand op $ 1,75. Aan de andere kant zal een beweging onder $ 1,5645 deze prijsactie ongeldig maken.

The post NEXO token prijsvoorspelling: tijd om de dip te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*