Crypto-Prijzen.nl

NEXO stuitert van ondersteuning als cryptomarkt daalt

NEXO stuitert van ondersteuning als cryptomarkt daalt

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur een grote daling laten zien en de meeste munten gaan terug naar hun lagere ondersteuningsniveaus. De marktdip valt samen met de groeiende bezorgdheid van de Amerikaanse Federal Reserve om de rente volgende maand te verhogen. De instelling zal deze actie ondernemen om het groeiende inflatieniveau in de VS, dat nu op het hoogste punt van vier decennia staat, te bedwingen.

NEXO (NEXO/USD) is de afgelopen 24 uur met ongeveer 3,5% gedaald. Het token handelde op het moment van schrijven op $ 2,16.

NEXO stuitert van ondersteuning

Gedurende de afgelopen 24 uur schommelde de prijs van NEXO tussen $ 2,07 en $ 2,26, wat wijst op een toename van de marktvolatiliteit. Nadat ze het ondersteuningsniveau van $ 2,07 hadden bereikt, stapten kopers in, anticiperend op een herstel van de markt, zoals het de afgelopen maanden heeft gedaan.

Als de kopers de steun behouden, zal NEXO de onmiddellijke weerstand testen op $ 2,18, waarna het kan worden klaargestoomd voor een herstel naar het 24-uurs hoogtepunt van $ 2,26. Als de marktondersteuning binnenkomt, zou NEXO zich kunnen richten op de hoogtepunten van 10 februari van $ 2,32.

Naar $ 2,50 gaan is ook mogelijk als de bullish vlag op de cryptomarkt sterk is. De munt had zich aan het begin van het jaar hersteld voordat de volatiliteit in de sector toesloeg. Als de markt zich volledig herstelt en een bullmarkt betreedt, kunnen dergelijke niveaus worden bereikt.

Het herstel van NEXO wordt gehinderd door verschillende factoren

Als de koopdruk afneemt, kan het token de lagere ondersteuning van $ 2,07 opnieuw testen. Onder de $ 2 gaan is ook mogelijk gezien de ontwikkelingen in de bredere markt voor cryptocurrency.

De Amerikaanse president, Joe Biden, zal naar verwachting volgende week een uitvoerend bevel ondertekenen dat cryptocurrencies regelt, waardoor angst ontstaat bij handelaren die zich haasten om tokens te verkopen. Bovendien wordt verwacht dat de Federal Reserve de rente volgende maand zal verhogen, en vooruitlopend hierop heeft de markt te maken met toenemende volatiliteit.

Door deze gebeurtenissen kon NEXO de dieptepunten van 24 januari van $ 1,76 testen. De prijsactie op dit punt zal worden bepaald door de prestaties van de bredere markt.

La notizia NEXO stuitert van ondersteuning als cryptomarkt daalt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*