Crypto-Prijzen.nl

Nexo lanceert een ‘Web3-Focused’ Venture Fund van $150 miljoen

Nexo lanceert een ‘Web3-Focused’ Venture Fund van $150 miljoen

Nexo, een toonaangevende gereguleerde instelling voor digitale activa heeft een intern op Web3 gericht durffonds van $ 150 miljoen gelanceerd, genaamd Nexo Ventures, dat gericht zal zijn op investeringen en acquisitie.

The Nexo Ventures, de officiële investeringstak van Nexo’s durfkapitaal, is van plan te investeren in verschillende institutionele en retailprojecten die verband houden met Nexo’s kernactiviteiten, waaronder DeFi Innovation, NFT’s, Metaverse, GameFi en Web3, handels- en betalingsinfrastructuur. Het durffonds zal zich vooral richten op de projecten die zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevinden.

Na de lancering van het Venture Fund zei Nexo Head of Corporate Finance and Investments Tatiana Metodieva:

“Onze missie is om ondernemers te verheffen die de cryptorevolutie vooruit helpen. Nexo Ventures heeft tot doel de voortdurende acceptatie van digitale activa en de uitbreiding van het Web3-ecosysteem te stimuleren.”

Nexo’s ondersteuning voor blockchain-projecten

Het initiatief benadrukt alleen maar Nexo’s inzet voor het ondersteunen van blockchain-projecten. Voordat het Ventures Fund werd gelanceerd, investeerde Nexo in verschillende blockchain-projecten, waaronder 1inch, BlockFills, Labs, BCB Group, Mizar, Texture Capital, Interlay, The TIE, Qredo, Bware, Yield, Rain.

In december 2021 werd Nexo in samenwerking met het Singapore digital asset hedge fund Three Arrows Capital de eerste cryptogeldschieter die NFT’s accepteerde als onderpand voor leningen.

Nexo is actief in meer dan 200 landen en biedt momenteel crypto uitwisselingdiensten, waaronder 300+ marktparen, geavanceerde handels- en OTC-services, en een high-yield Earn Crypto Interest-suite, terwijl het de eersteklas bewaarverzekering en militaire beveiliging van de Nexo wallet biedt. 

The post Nexo lanceert een ‘Web3-Focused’ Venture Fund van $150 miljoen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*