Crypto-Prijzen.nl

Nexo lanceert Booster leningproduct voor gebruikers

Nexo lanceert Booster leningproduct voor gebruikers

Nexo (NEXO/USD) heeft een eerste product in de branche gelanceerd waarmee gebruikers kunnen profiteren van een tool die professionele handelaren al geruime tijd gebruiken, leerde Invezz uit een persbericht. Dit is de Nexo Booster, die beschikbaar is op de mobiele app van Nexo en de 3M+ gemeenschap van het bedrijf toegang geeft tot leningen en andere diensten.

Tot 3x hefboomwerking

Via Nexo Booster kunt u tot 3x meer lenen dan uw aanvankelijke saldo. Het product wordt geleverd met zeer strikte onderpandvereisten, waardoor Nexo’s cryptobeurs en zijn vlaggenschipkredietlijnen worden verenigd. Met de functie voor winstprojectie kunnen gebruikers het effect van marktbewegingen in realtime volgen.

Volledige zekerheid, intuïtieve gebruikerservaring

De volgende voordelen behoren tot de extra voordelen van de Booster:

  • Volledig door zekerheden gedekte positie: LTV tot 70%
  • Tot 0,5% cashback op het volledige bedrag van de transactie
  • Intuïtieve gebruikerservaring, posities versterken en lenen in een eenvoudig proces
  • Aanpak met meerdere activa en eenvoudige prijsvoorspelling
  • Tot $ 250.000 beschikbaar per boost transactie

Klanten targeten met focus op de lange termijn

De Nexo Booster richt zich op particuliere klanten met een focus op de lange termijn, die vertrouwd zijn met de kredietlijnen van het bedrijf en bereid zijn extra geld te lenen door middel van hefboomwerking om de impact van hun posities te vergroten.

De beurs beschikt over bijna 20 cryptocurrencies, waarmee gebruikers de winst op het meest veelbelovende digitale activum kunnen vergroten. Ze kunnen ook de potentiële winst inschatten door toekomstige prijsbewegingen te volgen.

Risico beperken

Nexo beperkt het risico voor beginnende gebruikers door slechts een hefboomwerking van maximaal 3x toe te staan, omdat particuliere klanten eerder toegeven aan FOMO dan ervaren handelaren. Op sommige professionele platforms kan de hefboomwerking oplopen tot wel 125x.

Dit duurzame product is gemaakt met die mensen in gedachten, die geloven in het potentieel van digitale activa op de lange termijn.

De beurs handhaaft zijn toewijding aan zijn unieke bedrijfsmodel. Het verstrekt nooit leningen zonder onderpand, omdat alleen volledige zekerheidstelling de kredietgever en de kredietnemer zekerheid kan geven.

Eenvoudige diversificatie van het portfolio

Nexo Booster respecteert veiligheid, bruikbaarheid en andere kernwaarden van Nexo. Als het redelijk wordt gebruikt, kan het leden van de gemeenschap helpen hun winst te vergroten en hun portfolios te diversifiëren zonder meer kapitaal te investeren (en te riskeren).

De post Nexo lanceert Booster leningproduct voor gebruikers verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*