Crypto-Prijzen.nl

Nexo koopt native token terug via programma van $100 miljoen

Nexo koopt native token terug via programma van $100 miljoen

Digitaal activaplatform en beurs Nexo heeft een terugkoopprogramma van $ 100 miljoen goedgekeurd waarmee het bedrijf zijn oorspronkelijke NEXO (NEXO/USD) token naar eigen goeddunken kan herkopen, vernam Invezz uit een persbericht. Het programma gaat onmiddellijk in en zal naar verwachting over zes maanden eindigen, afhankelijk van de heersende marktomstandigheden.

Tokens die moeten worden geïnvesteerd in strategische doelen om de interesse van de houder te waarborgen

De tokens die door de uitwisseling worden teruggekocht, gaan naar investeringen in strategische doelen om de belangen van tokenhouders te waarborgen via tokenfusies met toepasselijke verwervingsschema’s. Nexo zal sommige van deze tokens ook gebruiken om dagelijkse rente uit te betalen om transparantie en klantenvertrouwen te garanderen.

Ingekochte tokens geplaatst in IPR

Alle ingekochte NEXO tokens worden in een Investor Protection Reserve (IPR) op de Ethereum blockchain geplaatst. De termijn voor het onvoorwaardelijk worden van elke terugkooptranche zal ten minste een jaar na terugkoop zijn. De tokens komen in aanmerking voor fusies en andere ontwikkelingen.

Nexo medeoprichter Antoni Trenchev merkte op:

Het vandaag aangekondigde terugkoopprogramma weerspiegelt onze sterke financiële positie en onderstreept ons vermogen om tegelijkertijd onze producten te upgraden, een sterke balans te behouden en te investeren in alternatieve groeistrategieën, terwijl het tegelijkertijd een aanzienlijk nut en groei biedt aan houders van NEXO Token. Naarmate het marktaandeel van Nexo toeneemt en de sector volwassener wordt, zullen we blijven zoeken naar overnames en symbolische fusies om onze leidende positie in het ecosysteem van crypto leningen te versterken.

Nexo voltooide dit jaar een programma van $12 miljoen

Dit is Nexo’s tweede token terugkoop na het voltooien van een programma van $ 12 miljoen dit jaar. Ze kunnen extra budgetten toewijzen voor toekomstige terugkopen, afhankelijk van de marktomstandigheden en de groei van het bedrijf. Leningen die worden gedekt door de native token of inkomsten uit de handelsactiviteit met behulp van NEXO tokenparen, worden direct opnieuw geïnvesteerd in de terugkoop.

Introductie van Nexonomics 3.0

Het terugkoopprogramma is een belangrijk onderdeel van Nexonomics 3.0, de derde fase van Nexo’s lopende tokenomics initiatief dat gericht is op het verhogen van de waarde van Nexo. Dit initiatief heeft veel nieuwe leden aangetrokken tot het ecosysteem van Nexo. Het token piekte in mei van dit jaar op $ 4, na een snelle stijging van 2.430%.

Tot 12% APY op NEXO tokens

De daaropvolgende uitrol van Nexonomics 2.0 resulteerde in de eerste Nexo Governance Vote, waarbij eigenaren de voorkeur gaven voor maximaal 12% APY op NEXO tokens, die dagelijks werden uitbetaald.

The post Nexo koopt native token terug via programma van $100 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*