Crypto-Prijzen.nl

Nexo erkend als “Beste Cryptocurrency Wallet” in 2022

Nexo erkend als “Beste Cryptocurrency Wallet” in 2022

Nexo heeft zojuist de prijs “Beste Cryptocurrency Wallet” voor 2022 gewonnen tijdens het 6e jaarlijkse FinTech Breakthrough Awards evenement.

De prijzen erkennen Fintech leiders, innovators en visionairs op het gebied van onder meer digitaal bankieren, persoonlijke financiën, betalingen, leningen, investeringen en RegTech.

Volgens een persverklaring die met Invezz is gedeeld, bevatte het FinTech Breakthrough Award programma voor 2022 meer dan 3.950 nominaties.

Behalve Nexo waren er opmerkelijke winnaars in verschillende categorieën, waaronder Binance, Afterpay, MoonPay, BNY Mellon, Mastercard en S&P Global. Blockchain firma Blockdaemon, aandelenhandel-app Webull en informatiedienstenbedrijf Experian wonnen ook.

Nexo’s ‘streven naar uitmuntendheid’

State-of-the-art technologie, gebruiksgemak en toegankelijkheid stellen Nexo naar verluidt boven zijn rivalen. Ook de sleutel is zijn rol bij het overbruggen van traditionele en digitale financiën.

In een reactie op de prijs merkte Nexo mede-oprichter en managing partner Antoni Trenchev op:

We zijn er trots op deze prijs en branche-erkenning te ontvangen van FinTech Breakthrough. Het streven van het Nexo team naar uitmuntendheid – van productontwikkeling tot licenties over de hele wereld – heeft geleid tot een nieuwe generatie professionele financiële diensten voor digitale activa.”

Nexo heeft meer dan $ 75 miljard aan transacties verwerkt voor meer dan 3,5 miljoen klanten over de hele wereld, met zijn diensten beschikbaar in meer dan 200 rechtsgebieden.

Bij Nexo kijken we altijd vooruit door onze producten zo te ontwerpen dat ze de financiële diensten van morgen zijn”, zegt Trenchev.

De Nexo Wallet is de gemakkelijkste en veiligste plek om crypto te kopen, verkopen of verhandelen – en we zijn verheugd Nexo te feliciteren met het winnen van de ‘Best Cryptocurrency Wallet’ prijs voor 2022“, zegt James Johnson, Managing Director bij FinTech Breakthrough.

Nexo functies omvatten een directe uitwisseling, een uitleenservice en stakingsservices, de laatste twee via de Earn Crypto Interest suite en Instant Crypto Credit Lines. Klanten kunnen deze zowel op internet als via een mobiele app openen.

Het bericht Nexo erkend als “Beste Cryptocurrency Wallet” in 2022 verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*