Crypto-Prijzen.nl

New Yorkse miljardair wil dat de staat barrières opheft voor crypto activiteiten

New Yorkse miljardair wil dat de staat barrières opheft voor crypto activiteiten

New York woman admits to using Bitcoin to fund ISIS

New York heeft een gemengd standpunt over zaken die te maken hebben met cryptocurrencies. Eind vorig jaar werd Eric Adams verkozen tot burgemeester van New York City. Adams is een uitgesproken voorstander van Bitcoin (BTC/USD) en hij stemde er zelfs mee in zijn eerste salaris in cryptocurrencies te ontvangen.

Miljardair investeerder Bill Ackman heeft Adams en de gouverneur van New York, Kathy Hochul, nu opgeroepen om de barrières weg te nemen die mensen ervan weerhouden te investeren in cryptocurrencies.

New Yorkse miljardair wil crypto barrières wegnemen

Ackman ging naar Twitter om te reageren op een klacht van een persoon die er niet in was geslaagd een cryptocurrency handelsaccount te openen omdat hij een inwoner van New York was.

‘Laten we dit meteen oplossen. We kunnen geen New Yorkers meer verliezen. NY is op weg om een cryptocentrum van innovatie te worden. Laten we barrières wegnemen, kansen creëren voor groei en innovatie, en onze staat en stad helpen!” Ackman dreigde ook New York te verlaten en naar een andere staat te verhuizen als deze barrières niet werden weggenomen.

Tijdens de burgemeesterscampagne van Adams vorig jaar zei hij dat hij van New York een cryptocurrency hub wilde maken. Dit heeft het optimisme van cryptobedrijven aangewakkerd, waarbij sommigen naar New York verhuisden nadat Adams was gekozen. Chainalysis, een blockchain analysebedrijf, is onlangs uitgebreid naar Manhattan en zei dat het “de diepe talentenpool van de stad wilde gebruiken voor onze volgende groeifase.”

Adams heeft ook gepleit voor Bitcoin en cryptocurrency onderzoeken, en zegt dat ze innovatie in de stad kunnen brengen en toekomstige generaties kunnen ondersteunen.

Regelgevend kader voor cryptografie in New York

Ondanks enig optimisme in de markt, is er nog steeds een streng beleid ten aanzien van de crypto mijnindustrie. De gouverneur van New York is geen voorstander van cryptocurrency mining, en hij heeft dit in het verleden ook verklaard. De burgemeester van NYC heeft ook verklaard dat hij weliswaar cryptocurrencies ondersteunt, maar niet dezelfde gevoelens deelt met mijnbouw.

Gouverneur Hochul is door milieuactivisten bekritiseerd omdat ze geen hard standpunt heeft ingenomen tegen cryptocurrency mining.

Food & Water Watch stuurde een nota naar Hochul met de mededeling:

We hebben goede hoop dat de bemoedigende werelden van de gouverneur op het gebied van klimaat zullen worden ondersteund door krachtige actie, te beginnen met een afwijzing van de Greenidge Fracked gascentrale die momenteel een Bitcoin mijnbouwoperatie in de Finger Lakes aandrijft, en een toezegging om de belachelijke praktijk van het vuren te stoppen vuile, gepensioneerde energieplannen op om cryptocurrency te minen.

La notizia New Yorkse miljardair wil dat de staat barrières opheft voor crypto activiteiten era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*