Crypto-Prijzen.nl

New York City krijgt een pro-crypto burgemeester

New York City krijgt een pro-crypto burgemeester

Democraat Eric Adams heeft de burgemeestersrace van New York City gewonnen nadat hij had beloofd de stad het centrum van Bitcoin te maken. De gekozen burgemeester maakte dit nieuws bekend via een tweet op 3 november, waarmee hij zijn overwinning op de Republikein Curtis Sliwa en acht andere kandidaten vierde. Adams haalde naar verluidt 72,8% van de stemmen en zal op 1 januari 2022 aantreden.

In een volgend interview beloofde Adams een vriendschappelijke wedstrijd aan te gaan met de burgemeester van Miami, Francis Suarez, die de stad heeft aangespoord om cryptocurrencies te gebruiken. Adams zei dat de inspanningen van Suarez ervoor zorgden dat Miami MiamiCoin creëerde, de eerste CityCoin cryptocurrency, die het erg goed doet.

Als onderdeel van de concurrentie met Suarez zei Adams dat hij en het stadsbestuur de oprichting van een CityCoin voor New York zouden onderzoeken. Hij beloofde ook te onderzoeken wat de groei van Bitcoin (BTC/USD) en digitale activa in de stad verhindert.

Stevige concurrentie is op zijn plaats

De gekozen burgemeester voegde eraan toe dat NYC een pijplijn van talent moet opbouwen voor crypto gerelateerde banen. Adams voegde eraan toe dat hij balans wil creëren zodat de stad niet eenzijdig is, waarbij specifieke groepen en sectoren beter presteren dan andere.

Hoewel NYC achterblijft met betrekking tot crypto adoptie, is het de moeite waard om op te merken dat Adams het aantal tech-startups in Brooklyn tijdens zijn ambtstermijn als president van de gemeente met 365% heeft doen toenemen. Hij is van plan dezelfde aanpak te gebruiken die de technologische groei in Brooklyn bevorderde om van NYC een crypto hub te maken.

Ondertussen streeft Miami er ook naar om een crypto en tech hub te worden, waarbij Suarez onlangs tweette dat hij zijn volgende salaris in BTC zou willen krijgen.

Zijn post komt nadat hij de commissie van de stad probeerde te overtuigen om Bitcoin te omarmen voor het betalen van belastingen en het betalen van de salarissen van stadsmedewerkers.

Met name Miami en NYC zijn niet de enige steden met burgemeesters die er cryptocentra van willen maken. Jason Stewart, de burgemeester van Cool Valley, maakte onlangs plannen bekend om een initiatief te lanceren dat ongeveer $ 1 miljoen aan BTC zou bieden aan de inwoners van de stad.

The post New York City krijgt een pro-crypto burgemeester appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*