Crypto-Prijzen.nl

New Order haalt $4 miljoen op om venture DAO incubator te lanceren

New Order haalt $4 miljoen op om venture DAO incubator te lanceren

Het doel van de DAO incubator van New Order is om projecten te lanceren die zijn gericht op het concept dat DeFi steeds meer multi-chain, machine-intelligent wordt en steeds nieuwere digitale activa opneemt. De DAO incubator gaat begin december van start en de komende maanden worden verschillende geïncubeerde projecten aangekondigd, zo verneemt Invezz uit een persbericht.

Een indrukwekkende lijst van investeerders

Onder de angel- en durfinvesteerders die deelnamen aan de particuliere fondsenwervingsronde waren Outlier Ventures, LedgerPrime, Digital Finance Group, Near Foundation, Mapleblock Capital, FalconX, Youbi Capital, Perpetual Protocol oprichter Yenwen Feng en anderen.

Incubator om jaarlijks tientallen projecten te lanceren

De incubator heeft in samenwerking met bekende partners drie projecten voorbereid. Ze wachten op de lancering in de komende twee maanden. De DAO is voornemens om gemiddeld 25 projecten per jaar te lanceren.

Eden Dhaliwal, medeoprichter van New Order, verklaarde:

DeFi gaat een nieuwe fase in en de meeste investeerders en allianties die vroege teams helpen, krijgen hun handen niet vuil genoeg op de begane grond – dit betekent dat ze samen met de oprichters moeten bouwen. Met onze DAO structuur zetten we ons echt in om de beste DeFi bouwers te verzamelen, terwijl we vanaf dag 0 financieren en bouwen in de open lucht met de gemeenschap.

Yenwen Feng merkte op:

Als DAO geeft New Order prioriteit aan bouwen boven investeren, zweetkapitaal boven risicokapitaal en een incubatiegemeenschap zonder toestemming boven toegestane investeringsgroepen.

Shiliang Tang, Chief Investment Officer van LedgerPrime, zei:

Als bedrijf zien we hoe coördinatie via DAO’s de samenwerking tussen beginnende venture makers verandert. Onze betrokkenheid bij New Order is met het plan om bouwers in staat te stellen door middel van structuren te werken die buiten het traditionele ondernemingsmodel vallen.

James Wo, CEO van Digital Finance Group, voegde toe:

Door naast haar venture portfolio een inkomstengenererende DeFi marktplaats te ontwikkelen, zal New Order een van de grootste en meest gediversifieerde DAO treasuries bouwen.

Het aangewezen venture platform van New Order zal DeFi protocollen en L1 netwerken bedienen voor projecten die keten- en gemeenschapsoverschrijdende ontwikkeling vereisen. Het bestaan van een dApp marktplaats is een innovatief aspect van de DAO van New Order.

Het stelt gebruikers in staat om de nieuwste activa te ontdekken om inkomsten te genereren in stablecoins, Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) en om een gediversifieerde schatkist met een laag risico te ontwikkelen voor de DAO.

The post New Order haalt $4 miljoen op om venture DAO incubator te lanceren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*