Crypto-Prijzen.nl

NEST Protocol (NEST) stijgt in augustus: hier kunt u het kopen

NEST Protocol (NEST) stijgt in augustus: hier kunt u het kopen

Na een marktconsolidatie boven $ 0,01 sinds mei van dit jaar, is de prijs van het NEST Protocol (NEST) weer begonnen te stijgen en trok de aandacht van crypto investeerders.

Naar aanleiding van deze ontwikkeling heeft Invezz een kort artikel opgesteld om beleggers te begeleiden die zich afvragen hoe en waar ze de crypto kunnen kopen uit angst buitengesloten te worden in het geval de cryptoprijs omhoog gaat.

Lees voor meer informatie het artikel dat begint met hoe en waar u het NEST Protocol (NEST) online kunt kopen.

Hoe en waar u het NEST Protocol (NEST) online kunt kopen

Om het NEST Protocol (NEST) online te kopen, zoekt u gewoon naar een crypto handelsplatform dat de NEST munt vermeldt, maakt u een account aan en koopt u vervolgens de NEST munt door geld te storten met behulp van een van de toegestane methoden (fiat of crypto).

Na grondig onderzoek door een team van professionals bij Invezz zijn de volgende beurzen geselecteerd als de beste platforms waar u NEST Protocol (NEST) online kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is het NEST Protocol (NEST)?

NEST Protocol (NEST) is de native cryptocurrency voor het NEST Protocol. Als het de eerste keer is dat u over het protocol hoort, het is een gedecentraliseerd orakel dat is gebouwd op de Ethereum blockchain en dat tot doel heeft snelle en nauwkeurige prijzen te leveren voor andere DeFi-protocollen door middel van onderpandofferte, arbitrageverificatie en andere methoden.

De NEST tokenhouders kunnen hun tokens inzetten om wekelijkse ETH dividenden te ontvangen, en ze kunnen ook deelnemen aan de governance van het protocol. In governance is één NEST token gelijk aan één stem.

Enkele van de NEST Protocolpartners zijn Crypto.com, iNFT, COFIX, Winkrypto en Parasset.

Moet ik het NEST Protocol (NEST) vandaag nog kopen?

Afgaande op de recente prijsbewegingen van het NEST Protocol (NEST), zou NEST een goede langetermijninvestering kunnen zijn.

U moet echter voorzichtig zijn, aangezien de markt voor cryptocurrency erg volatiel is en de prijzen in slechts een fractie van een seconde met een enorme marge kunnen veranderen.

NEST Protocol (NEST) prijsvoorspelling

Het NEST Protocol is een relatief nieuwe blockchain en de NEST munt is nog niet zo lang op de markt. Het werd in juli 2020 verhandeld; wat betekent dat het momenteel ongeveer een jaar op de markt is. Daarom kan het moeilijk zijn om de volgende marktbeweging te voorspellen, hoewel deze momenteel in een bullish trend lijkt te zitten.

Aandacht op social media voor NEST Protocol (NEST)

The post NEST Protocol (NEST) stijgt in augustus: hier kunt u het kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*