Crypto-Prijzen.nl

Neo N3 mainnet gaat live, moet u in Q3 2021 investeren in NEO?

Neo N3 mainnet gaat live, moet u in Q3 2021 investeren in NEO?

Neo NEO/USD is het native cryptocurrency token dat de Neo blockchain aandrijft en kan worden gebruikt voor verzenden, uitgeven, staken en vasthouden.

De lancering van het N3 mainnet als katalysator voor groei

Op 2 augustus lanceerde Neo het Neo N3 mainnet, wat een enorme mijlpaal betekende voor zowel Neo als de blockchain sector.

Met deze lancering zal Neo een brug slaan tussen de on- en off-chain werelden door een innovatieve functieset te bieden die de off-chain-activa in de blockchain in kaart brengt.

We kunnen echter een verhoogde activiteit in de Neo blockchain zien en een toename van het circulerende aanbod en handelsvolume van de Neo munt, aangezien token holdings GAS en NEO tokens van Neo Legacy naar Neo N3 beginnen te migreren.

Moet u investeren in Neo (NEO)?

Op 3 augustus was de prijs van Neo (NEO) $ 42.

NEO bereikte zijn hoogste waarde ooit van $ 198 op 15 januari 2018. Dit betekent dat de waarde op 3 augustus 371% lager is. Om de recente groei in perspectief te plaatsen, kijken we naar juli. Op 31 juli zag NEO zijn hoogste waardepunt van de maand op $ 47. Het laagste punt was op 20 juli op $ 25. Met andere woorden, op het ene moment was het 12% hoger en op het andere moment was het 40% lager, maar dit is het margeverschil dat we kunnen verwachten.

Op 1 september, na de voltooiing van de N3-mainnet configuratie, kunnen we een massale migratie van NEO en GAS tokens verwachten, waarbij Neo de migratie stimuleert door middel van beloningen.

Deze beloningen omvatten een bonus van 1% per 100 gemigreerde NEO’s, een bonus van 0,75% per 134 gemigreerde NEO’s en een bonus van 0,5% per 200 gemigreerde neo’s.

Met andere woorden, veel gebruikers zullen gaan migreren en beloningen gaan verdienen op de NEO tokens die ze al hebben, wat dit een uitstekende kans maakt.

Hoe meer NEO tokens u migreert, hoe meer beloningen u krijgt, omdat de NEO tokens letterlijk meer bonussen opleveren.

The post Neo N3 mainnet gaat live, moet u in Q3 2021 investeren in NEO? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*