Crypto-Prijzen.nl

NEM stuitert van ondersteuningsniveau te midden van een marktherstel

NEM stuitert van ondersteuningsniveau te midden van een marktherstel

NEM heeft de afgelopen maanden een aanhoudende neerwaartse trend doorgemaakt. SInds het begin van het jaar is het token met ongeveer 55% verloren. De meeste tokens zijn nog steeds gestegen in YTD winsten, ondanks de ineenstorting van deze maand.

NEM zit in een aanhoudende neerwaartse trend en met de huidige winsten vertoont de neerwaartse trend tekenen van afkoeling. Op het moment van schrijven handelde NEM op $ 0,105, na een winst van 8,7% in 24 uur.

NEM doorbreekt grote weerstand

Na de winst van NEM, is het token voorbij het belangrijkste weerstandsniveau van $ 1. Het token handelde de afgelopen week onder dit niveau en het huidige herstel in de markt heeft een rol gespeeld bij het helpen bij het prijsherstel.

Er is een kans dat NEM doorgaat met zijn prijsstijgingen, aangezien de bredere markt voor cryptocurrency aan het aantrekken is. In dit geval schiet het token naar de volgende grote weerstand van $ 0,12. Door voorbij dit niveau te komen, kan het token een hoogste punt van twee weken bereiken.

Een verder herstel van de prijzen zal echter afhangen van de activiteit van de koper. Kortetermijn handelaren konden alleen een verdere dip veroorzaken door tokens op de huidige niveaus te verzamelen. De beren zijn nog steeds in het spel en de meeste detailhandelaren blijven nog steeds weg van de markt. Bij een volledige hervatting van de marktbulls zou de NEM voorbij opmerkelijke hoogtepunten van $ 0,20 kunnen breken. Dit niveau werd voor het laatst bereikt in november.

De neerwaartse trend van NEM is nog steeds mogelijk

Er gebeurt niet veel in het NEM ecosysteem; daarom komt de huidige prijsactie uitsluitend van marktondersteuning. De markt heeft de afgelopen maand een verhoogde volatiliteit laten optekenen, dus het herstel zou kunnen mislukken.

Als dit gebeurt, zal NEM zijn neerwaartse trend hervatten, wat ertoe zal leiden dat de munt de lagere ondersteuning test op $ 0,09. Dit ondersteuningsniveau werd vorige week getest, maar kort daarna stuiterde de munt terug. De munt zou naar zulke dieptepunten kunnen zakken om de bears opnieuw te testen.

Als de bearish trend over de markt zich hervat, moeten NEM houders openstaan voor nog meer verliezen.

La notizia NEM stuitert van ondersteuningsniveau te midden van een marktherstel era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*