Crypto-Prijzen.nl

NEAR’s toekomst nadat Aurora $ 90M fonds lanceert voor DeFi

NEAR’s toekomst nadat Aurora $ 90M fonds lanceert voor DeFi

Near Protocol NEAR/USD is een layer-1 blockchain die decentrale applicaties (dApps) mogelijk maakt. Het onderscheidt zich echter door gebruik te maken van wat bekend staat als Nightshade, een unieke sharding-technologie.

Het netwerk werd gelanceerd in 2020 en biedt interoperabiliteit tussen ketens via de Rainbow Bridge, evenals een layer-2 oplossing die bekend staat als Aurora.

Aurora’s $ 90 miljoen fonds voor DeFi als een katalysator voor groei

Op 12 mei kondigde Aurora, de Ethereum Virtual Machine (EVM) die is ontworpen om gedecentraliseerde applicaties (DApps) die zijn gebouwd op het Near-protocol te schalen, de lancering aan van een tokenfonds dat $ 90 miljoen waard is.

Dit fonds werd gelanceerd via een samenwerking met Proximity Labs. Het primaire doel zal zijn om gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties te financieren die zijn gebouwd voor het Near Protocol.

Financiering werd verzorgd door Aurora Labs, dat 25 miljoen Aurora AURORA/USD tokens ter waarde van $ 90 miljoen uit de DAO-treasury aan Proximity Labs heeft toegewezen.

Proximity Labs is nu verantwoordelijk voor het beheer van de fondsen en het verstrekken van subsidies aan ontwikkelaars die dApps bovenop Aurora gaan bouwen.

Moet je NEAR Protocol (NEAR) kopen?

Op 13 mei 2022 had het NEAR-protocol (NEAR) een waarde van $ 7,30.

Om te zien wat voor waarde dit is voor de NEAR cryptocurrency, gaan we eens kijken naar het hoogste punt ooit, evenals over de prestaties van de afgelopen maand.

Het hoogste punt ooit van het NEAR Protocol (NEAR) was op 16 januari 2022, toen de token een waarde van $ 20,44 had bereikt. Hieraan kunnen we zien dat de token op zijn ATH $ 13,14 hoger in waarde was of met 180%.

Wanneer we de prestaties van de token gedurende de voorgaande maand bekijken, had NEAR Protocol (NEAR) zijn hoogste waarde op 8 april op $ 19,31, terwijl het laagste punt op 30 april was met een prijs van $ 10,69.

We kunnen dus zien dat de token in waarde is gedaald met $ 8,62 of met 44%.

Met dit in gedachten, hoewel NEAR nog steeds lager in waarde is dan zijn optimale punten, biedt dit een solide instappunt voor nieuwkomers om hun portefeuilles te diversifiëren.

NEAR kan tegen het einde van mei 2022 oplopen tot $ 10, waardoor het een solide aankoop is.

Het bericht NEAR’s toekomst nadat Aurora $ 90M fonds lanceert voor DeFi verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*