Crypto-Prijzen.nl

NEAR trotseert bears met een stijging van 20% in 24 uur

NEAR trotseert bears met een stijging van 20% in 24 uur

De markt voor cryptocurrency heeft zich de afgelopen twee weken licht hersteld. Gedurende deze tijd hebben sommige altcoins grote winsten geboekt en zijn ze dichter bij het herstellen van de verliezen die in januari zijn gemaakt.

NEAR/USD, het native token voor het NEAR protocol, heeft de afgelopen 24 uur een winst van 21% behaald. Het token handelde op het moment van schrijven op $ 16,20, volgens CoinGecko, wat slechts 22% onder zijn hoogste punt ooit is.

NEAR maakt 20% winst

NEAR maakt sinds eind vorige maand een opmerkelijke rally door. De afgelopen weken was de markt- en kopersondersteuning hoog, en deze eigenschappen hebben NEAR geholpen om een prijsherstel te bewerkstelligen.

Als NEAR de opwaartse trend kan voortzetten, zou het het volgende weerstandsniveau op $ 18,50 kunnen testen. Het token heeft momenteel veel ondersteuning en het zou dit weerstandsniveau binnenkort kunnen testen. Zodra dit niveau is getest, kan NEAR zich richten op de volgende prijs van $ 20. NEAR ligt op schema om voor deze prijs een nieuwe all-time high te creëren.

Positieve ontwikkelingen binnen het NEAR protocol hebben bijgedragen aan de prijsstijgingen deze maand. Het protocol lanceerde de MetaBUILD Hackathon en het vormde een strategisch partnerschap dat het nut van het NEAR token zou vergroten. Als er deze maand meer strategische partnerschappen zijn, zal de volgende richtprijs boven $ 25 liggen.

NEAR kan ook een prijsdip maken

De prijs van NEAR kan ook richting een dip gaan als de huidige factoren niet standhouden. De afgelopen maanden zijn de prijzen gedaald vanwege de verkoop van kortetermijnhandelaren.

Als NEAR daalt, wordt de lagere ondersteuning van $ 14 getest. Voor de 24-uurs rally handelde dit token rond de $ 13,14, en als kortetermijnhandelaren die willen profiteren van kortetermijn prijsstijgingen besluiten het te dumpen, zal het token weer naar deze niveaus dalen.

Als er sprake is van intense verkoopdruk, zal de prijs van NEAR verder dalen naar de lagere ondersteuningsniveaus onder $ 10. Als de prijs daalt tot $ 8,50, kan dit verkoopdruk creëren om de prijzen naar opmerkelijke hoogtepunten te brengen.

Het bericht NEAR trotseert bears met een stijging van 20% in 24 uur verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*