Crypto-Prijzen.nl

NEAR Protocol (NEAR) registreert een stijging van 35% in 24 uur

NEAR Protocol (NEAR) registreert een stijging van 35% in 24 uur

NEAR Protocol (NEAR) is sinds half juli in een meedogenloze bullish trend en het momentum lijkt alleen maar toe te nemen. Als gevolg hiervan hebben crypto-investeerders hun aandacht op de munt gericht en proberen ze deze aan hun portfolios toe te voegen voordat de prijs door het dak gaat.

Vanwege de toegenomen vraag naar de NEAR Protocol munt heeft Invezz een kort artikel gemaakt om investeerders te helpen begrijpen wat NEAR Protocol (NEAR) is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe en waar kan ik NEAR Protocol (NEAR) online kopen

Heeft u besloten om NEAR Protocol (NEAR) te kopen, maar vraagt u zich af hoe en waar u het online kunt kopen? Nou, u bent op de juiste plek. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het aantal NEAR munten te kopen dat u wilt.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u NEAR Protocol (NEAR) online kunt kopen:

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

LiquidityX

Registreer je onmiddelijk met LiquidityX

Wat is het NEAR Protocol (NEAR)?

NEAR Protocol (NEAR), die gewoonlijk wordt aangeduid als gewoon NEAR token, is het native utility-token van het NEAR Protocol.

Als het de eerste keer is dat u over het NEAR-protocol hoort, het is een gedecentraliseerd applicatieplatform waar ontwikkelaars gedecentraliseerde apps kunnen maken die bruikbaar zijn op internet. Het maakt gebruik van een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme dat bekend staat als Nightshade, waardoor het protocol schaalbaar wordt en tegelijkertijd stabiele tarieven biedt.

Het NEAR token wordt gebruikt voor het betalen van de kosten die nodig zijn voor het verwerken en opslaan van gegevens in het NEAR Protocol, voor het uitvoeren van validatorknooppunten op het NEAR Protocol door middel van staking en voor het beheren van het protocol.

Moet ik vandaag NEAR Protocol (NEAR) kopen?

NEAR Protocol (NEAR) zou een goede investering kunnen zijn gezien de recente prijsbewegingen.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is; wat betekent dat het sentiment in seconden kan veranderen van bullish naar bearish.

NEAR Protocol (NEAR) prijsvoorspelling

NEAR Protocol (NEAR) vertoont geen tekenen van vertraging met zijn bullish trend die nu al meer dan een maand plaatsvindt. In de afgelopen 30 dagen is het met 223,8% gestegen.

NEAR Protocol (NEAR) social media aandacht

The post NEAR Protocol (NEAR) registreert een stijging van 35% in 24 uur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*