Crypto-Prijzen.nl

NEAR is sinds begin september geëxplodeerd. Moet ik het kopen?

NEAR is sinds begin september geëxplodeerd. Moet ik het kopen?

NEAR/USD is sinds begin september 2021 een van de best presterende munten op de cryptocurrency markt en de prijs van deze cryptocurrency heeft een nieuw record bereikt boven de $12. De huidige prijs ligt rond de $ 9,13 en als u besluit NEAR te verhandelen, moet u altijd een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Fundamentele analyse: NEAR kondigde een samenwerking aan met Filecoin

NEAR is sinds begin september geëxplodeerd, het dagelijkse volume van NEAR blijft hoog, maar de huidige prijsstijging heeft een minder fundamentele achtergrond.

NEAR is een open-sourceplatform dat makers, gemeenschappen en markten in staat stelt om een meer open, onderling verbonden en door de consument ondersteunde wereld te stimuleren. NEAR heeft de beperkingen van het Ethereum netwerk overwonnen, NEAR heeft een dertien keer snellere bloktijd, zeventig keer snellere finaliteit en het is meer dan duizend keer goedkoper dan Ethereum.

Om met dit platform te communiceren, moet u NEAR tokens gebruiken waarmee u kunt deelnemen aan netwerkbeheer en token-beloningen kunt verdienen door op het netwerk te staken. NEAR heeft onlangs een samenwerking met Filecoin aangekondigd, en als u besluit deel te nemen aan het Filecoin-NEAR Grant Program, kunt u zich vóór 31 oktober 2021 aanmelden.

“We zijn verheugd om de samenwerking tussen het Filecoin ecosysteem en het NEAR ecosysteem te verdiepen met de lancering van een gezamenlijk subsidieprogramma van $ 300.000 dat is ontworpen om ontwikkelaars te ondersteunen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van nieuwe kansen op de kruising van deze twee protocollen. Alle in aanmerking komende projecten zullen financiering ontvangen voor verdere ontwikkeling, meldt het team van NEAR.

NEAR is gebouwd door een team van ingenieurs van wereldklasse en dit platform is veilig genoeg om waardevolle activa te beheren. Er zijn al veel projecten op dit platform, maar de belangrijkste vraag onder handelaren is of de NEAR ondergewaardeerd is tegen de huidige prijs en zal deze de komende dagen stijgen?

De markt voor cryptocurrency gaat deze woensdag vooruit; toch kan de prijs van NEAR gemakkelijk onder de $ 8 komen, en misschien is dit niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen. Als grotere beleggers onverwacht een aanzienlijk bedrag aan NEAR verkopen, kan dit resulteren in een extreme correctie, aangezien een kleine prijsverandering kan leiden tot liquidaties van handelaren met een hoge hefboomwerking.

Technische analyse: $8 vertegenwoordigt een sterk ondersteuningsniveau

Deze cryptocurrency heeft in korte tijd een grote sprong gemaakt en als u besluit NEAR te kopen, moet u er rekening mee houden dat de prijs ook kan verzwakken vanaf de huidige niveaus.

Bron: tradingview.com

NEAR handelt momenteel rond het niveau van $ 9,13, maar het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de $ 8 ondersteuning daalt. Het volgende koersdoel zou rond de $ 7 of zelfs $ 5 kunnen zijn; toch, als de prijs boven $ 11 springt, hebben we de open weg naar $ 12.

Samenvatting

NEAR heeft in september een nieuwe recordhoogte van meer dan $ 12 bereikt, maar waarschijnlijk is dit niet het beste moment om deze cryptocurrency te kopen. Als de prijs onder de $ 8 ondersteuning daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 7 of zelfs $ 5 liggen.

The post NEAR is sinds begin september geëxplodeerd. Moet ik het kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*