Crypto-Prijzen.nl

NEAR heeft USN stablecoin gelanceerd, wat betekent dit voor de token?

NEAR heeft USN stablecoin gelanceerd, wat betekent dit voor de token?

NEAR-protocol NEAR/USD is een laag-1 blockchain die sharding-technologie gebruikt, om een hoog niveau van schaalbaarheid te bereiken.

Om dit te doen, maakt het gebruik van slimme contracten en het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme als middel om zijn netwerk te beveiligen.

De lancering van stablecoin als katalysator voor groei

Op 2 april 2022 hebben we besproken hoe NEAR de marktberen trotseerde na een stijging van 20% gedurende een periode van 24 uur.

Het NEAR-protocol lanceerde zijn eigen, native algoritmische stablecoin, bekend als USN.

Volgens de officiële blogpost getiteld “The Future is NEAR“, onthulde de oprichter van de populaire Telegram-groep die bekend staat als “Crypto Insiders”, Zoran Kole, dat het Near Protocol de stablecoin USN op 20 april zou lanceren.

Zoran Kole zei dat NEAR samenwerkt met verschillende goed gekapitaliseerde stablecoins en zal bieden wat hij noemt een “extreem aantrekkelijke” jaarlijkse rente van ongeveer 20%. Het model rond USN is gebaseerd op TerraUSD UST/USD .

De lancering van de USN stablecoin zou kunnen resulteren in een verhoogde waarde van de NEAR cryptocurrency token, vanwege de verhoogde interesse binnen het netwerk.

Moet je NEAR Protocol (NEAR) kopen?

Op 21 april 2022 had het NEAR-protocol (NEAR) een waarde van $ 16,43.

Om echt te zien wat dit waardepunt aangeeft voor de NEAR-token, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden bekijken, naast de prestaties in maart.

Kijkend naar het hoogste punt van waarde aller tijden van de token, had NEAR Protocol (NEAR) een waarde van $ 20,44 op 16 januari 2022. Hier kunnen we zien dat de token $ 4,01 of 24% hoger in waarde was.

Als we bekijken hoe de token de afgelopen maand heeft gepresteerd, had NEAR Protocol (NEAR) zijn laagste waarde op 7 maart met $ 9,4274.

Het hoogste punt van waarde was op 30 maart, toende token een waarde van $ 14,56 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat de token in waarde is gestegen met $ 5,1326 of met 54%.

Met dit in gedachten is NEAR een solide aankoop, aangezien het eind april $ 20 kan bereiken nu zijn stablecoin is gelanceerd.

Het bericht NEAR heeft USN stablecoin gelanceerd, wat betekent dit voor de token? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*