Crypto-Prijzen.nl

Nansen kondigt ondersteuning voor Fantom (FTM) aan

Nansen kondigt ondersteuning voor Fantom (FTM) aan

Fantom (FTM/USD) is de 34e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie. Ik zag de afgelopen dagen een enorme prijsstijging, met in totaal meer dan 77% op wekelijkse basis. De prijsstijging kwam bijna onmiddellijk nadat Nansen, een bekende leverancier van gegevensanalyse, zijn steun voor het project aankondigde.

Zoals velen waarschijnlijk weten, is Fantom Network een platform voor slimme contracten dat gebruikmaakt van PoS consensusalgoritme. Het is gemaakt op Direct Acylic Graph technologie, die wordt geïmplementeerd door een aantal andere grote projecten, waaronder IOTA en Hedera Hashgraph.

Gisteren zag de munt echter een enorme prijsstijging na een nieuw persbericht, gepubliceerd door data-analyseprovider Nansen. Het team van Nansen kondigde aan ondersteuning voor Fantom’s blockchain toe te voegen, waardoor de prijs meteen torenhoog werd.

FTM prijsrally leidt tot nieuwe ATH

Volgens een recent rapport van DeFi Lama had Fantom meer dan $ 5 miljard TVL, die ook begon te stijgen na de aankondiging en onmiddellijk van alle kanten de aandacht op het project vestigde.

De FTM prijs ging van $ 1,29 op 6 oktober naar de nieuwe all-time high van $ 2,43 op 8 oktober. De munt is gedaald tot $2,25 na het bereiken van de ATH, wat te verwachten was na zo’n snelle groei.

Er moet ook worden opgemerkt dat Fantom in 2021 verschillende keren een sterke prijsstijging zag, met als laatste in de eerste helft van september toen het ook een ATH bereikte. Daarvoor schoot het begin mei van dit jaar omhoog, wat destijds ook een nieuwe mijlpaal betekende. Het lijkt erop dat elke nieuwe prijsrally FTM hoger en hoger brengt en nieuwe gebruikers aantrekt, en zelfs als het corrigeert, doet het dit door naar een nieuw belangrijk ondersteuningsniveau te gaan dat als zijn bodem begint te dienen.

Nadat het is geïntegreerd met Nansen, wordt het project een onderdeel van het dashboard, waardoor het zichtbaarder en toegankelijker wordt.

The post Nansen kondigt ondersteuning voor Fantom (FTM) aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*