Crypto-Prijzen.nl

NAGAX introduceert NFT platform met $ 100K NFT Creator Fund

NAGAX introduceert NFT platform met $ 100K NFT Creator Fund

NAGAX, een crypto sociaal exchangeplatform, heeft de lancering aangekondigd van zijn ‘NFT Creator Fund’ om kunstenaars en makers van content in de digitale kunstruimte te helpen hun NFT-projecten te lanceren. Dit vernam Invezz uit een persbericht.

De aanvraagperiode voor projecten begon op 1 mei 2022 en loopt tot en met 31 juli. Waardoor NFT makers de kans krijgen om deel te nemen aan het $ 100.000 fonds, om de lancering van hun collectie te ondersteunen.

Projecten helpen om hun NFT collecties te lanceren op de nieuwe NAGAX marktplaats

Het ‘NAGAX Creator Fund’ heeft tot doel alle makers en artiesten (groot of klein) de kans te geven deel te nemen en een kans te geven om hun deel van het $ 100.000 fonds te ontvangen voor marketingondersteuning. Bovendien zal het fonds NFT projecten helpen hun NFT collectie te lanceren op de aankomende NFT marktplaats van NAGAX.

Het fonds is perfect voor artiesten, makers en mensen die hun eigen NFT-collectie willen lanceren, waardoor ze onbeperkte toegang hebben tot een grote gemeenschap van potentiële verzamelaars.

Gekozen artiesten worden bekend gemaakt voor 10 augustus

Nadat het niet meer mogelijk is om je als maker aan te melden, zal er contact op worden genomen met de meest creatieve artiesten en NFT makers per e-mail, de NAGAX feed en de officiële NAGAX sociale-mediaplatforms. De gekozen artiesten worden uiterlijk maandag 10 augustus 2022 bekend gemaakt en ontvangen hun aandeel van het fonds van $ 100.000, voor marketing- en lanceringsondersteuning.

Gekozen artiesten en makers krijgen de kans om hun collectie te lanceren op de NXNFT Marketplace, het eigen blockchain-platform van NAGAX waarmee NFT’s kunnen worden gemaakt en verhandeld zonder kosten. Makers kunnen royalty’s instellen, NFT’s verkopen in veilingen of tegen een vaste prijs en hun NFT’s exporteren naar op Ethereum gebaseerde ( ETH/USD ) wallets zoals MetaMask.

Artiesten worden gepromoot

NAGAX zal de artiest in extern online promotiemateriaal, zoals social media-campagnes en op haar website, laten zien. Het NAGAX team zal de geselecteerde collecties promoten bij de NAGAX gemeenschap, op de NAGAX feed en op de NAGAX NFT feed van het platform.

De promotionele activiteiten beginnen binnen 30 dagen na acceptatie van de beloning en duren totdat het budgetfonds is opgebruikt.

NFT eigenaren krijgen volledige rechten tot fondsen

In tegenstelling tot andere NFT artiestenfondsen, geeft NAGAX de volledige rechten aan de NFT eigenaren. De gelden uit de collectie die worden verkocht zijn volledig en grenzeloos intellectueel eigendom van de maker van de betreffende collectie.

Langverwachte lancering van NFT marktplaats

NAGAX NFT Creator Fund maakt de weg vrij voor de opkomende NAGAX NFT marktplaats, een alles-in-één NFT-marktplaats die de sociale waarde van real-world interactie integreert in de opkomende virtuele wereld.

Het bericht NAGAX introduceert NFT platform met $ 100K NFT Creator Fund verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*