Crypto-Prijzen.nl

Na de FTX crash springen investeerders op Metacade (MCADE)

Na de FTX crash springen investeerders op Metacade (MCADE)

Begin november 2022 stortten de cryptomarkten in elkaar toen er een enorm zwart gat werd ontdekt in de balans van FTX, de op een na grootste cryptobeurs ter wereld. Ondanks de eerste pogingen van Binance, de aartsrivaal van FTX, om liquiditeit in FTX te injecteren en hen te redden van de crash, heeft FTX het faillissement van de VS aangevraagd en $2 miljard aan FTX-tokenwaarden gewist.

Een zeer aantrekkelijke nieuwe cryptocoin die niet heeft geleden, is MCADE, de eigen valuta van Metacade. Dit is waarom investeerders bij Metacade instappen en waarom je zou moeten overwegen om er ook in te investeren.

Wat is Metacade?

Metacade is een GameFI-project dat Web 3.0-technologie gebruikt om dé toonaangevende video-arcade van de metaverse te ontwikkelen. Het crypto platform zal een groeiend aanbod van play-to-earn gametitels bieden waar gamers in kunnen duiken, terwijl ze rondhangen met oude vrienden, strijden tegen nieuwe, stijgen in het klassement en tegelijkertijd verdienen.

Het overkoepelende doel van de routekaart van Metacade is om een ​​volledig functionerende gaming-community-hub te creëren, waarin gamers en community-leden op een dag de volledige controle over de richting van het platform zullen krijgen. Zodra de ontwikkeling van het platform is voltooid, zal het overgaan naar een DAO waar gerespecteerde leden van de community het stemrecht zullen leiden en de treasury van Metacade zullen helpen beheren.

Hoe werkt Metacade?

De MCADE-coin is de hoeksteen van Metacade en ondersteunt elk onderdeel van het ecosysteem. Het zal worden gebruikt voor stemmen op het platform, pay-to-play-gaming, het kopen van merchandise en het aansturen van andere platformfuncties. Gamers hebben verschillende mogelijkheden om beloningen van het platform te verdienen, waaronder play-to-earn, backtesting en feedback aan ontwikkelaars, sociale interactie en het schrijven van beoordelingen van games.

Ondertussen zal er geld naar het platform stromen via adverteerders, door investeren en via pay-to-play-titels. Deze inkomsten kunnen vervolgens opnieuw in het platform worden geïnvesteerd om meer games te ontwikkelen of ze kunnen zelfs als beloning voor gamers worden gebruikt. Er zal niet worden vertrouwd op afzonderlijke titels, wat vaak het geval is bij grote gamestudio’s die zijn overgeleverd aan durfkapitalisten die alleen geïnteresseerd zijn in een rendement op hun geld, aangezien het Metacade-ecosysteem slim is ontworpen om zichzelf te ondersteunen.

Game-ontwikkelaars kunnen hun plannen presenteren aan de community, die vervolgens stemt op de projecten die ze het liefst in de arcade willen zien. Succesvolle aanvragers ontvangen Metagrants om hen te helpen om hun projecten te financieren. Door het ontwikkelingsproces binnen de community te houden, zorgt het ervoor dat alleen de absoluut beste en meest gewilde projecten hun weg kunnen vinden, wat echte waarde voor investeren toevoegt aan het platform.

Andere toekomstplannen zijn onder meer een carrièrehub waar leden kunnen solliciteren naar banen bij de meest opwindende Web 3.0-bedrijven ter wereld. Bedrijven profiteren ook van het vinden van het best mogelijke nieuwe talent om de toekomst van de Web 3.0-industrie en, in het geval van Metacade, de GameFi-ruimte vorm te geven. Deze ontwikkelingen zullen waarschijnlijk in werking treden zodra de gaming-sectie van Metacade in volle gang is en de uitrol ergens in 2024 zal plaatsvinden.

Wat was de positie van MCADE tijdens de crash van FTX?

De crash van FTX heeft ongeveer $100 miljard van de waarde van crypto-marktkapitalisaties weggevaagd. Daarmee schokte het vertrouwen beleggers die in de markt voor crypto investeren en het deed vraagtekens rijzen over de levensvatbaarheid en veiligheid van fondsen die in cryptoprojecten zijn geïnvesteerd.

Hoewel dat een vrij grimmig beeld schetst, is het niet allemaal slecht nieuws. Veel nieuwe projecten, met name Metacade tijdens de presale, zijn geïsoleerd tegen deze laatste moeilijkheden op de markt. Bovendien heeft de opwindende en tot nadenken stemmende routekaart van Metacade de afgelopen maanden veel mensen aangetrokken die interesse hebben om te investeren.

Koop MCADE in de presale

De innovatie in het project heeft, naast de duidelijke utility, tot de verbeelding gesproken van een breed scala aan investeerders en heeft voor veel opschudding gezorgd rond MCADE, waardoor het de must-buy voor investeren van dit jaar is geworden, vooral tijdens de presalefase.

MCADE heeft negen rondes tot de presale, waarbij de waarde van MCADE met elke ronde toeneemt. De presale begon met investeerders die 125 MCADE-coins ontvingen voor $1, terwijl de laatste ronde 50 MCADE-coins zal opleveren voor elke investering van $1. Dit betekent dat je door vroeg te starten met investeren waarschijnlijk de beste deal zal krijgen.

De sterke vertoning van Metacade tijdens de presale, samen met investeringskringen die hun belang in MCADE wilden grijpen, maken Metacade een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een investering met een groot potentieel en op zoek zijn naar een manier om de problemen veroorzaakt door de crash van FTX weg te vagen.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Na de FTX crash springen investeerders op Metacade (MCADE) verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*