Crypto-Prijzen.nl

Multiplier bereidt zich voor op een start met een stijging van 40% in 7 dagen

Multiplier bereidt zich voor op een start met een stijging van 40% in 7 dagen

Na de exponentiële groei van de populariteit van DeFi leenprotocollen, is de prijs van Multiplier (MXX) de afgelopen dagen gestegen. De prijs is de afgelopen 7 dagen met 40% gestegen. Als gevolg hiervan zijn beleggers op zoek naar manieren om de MXX munt toe te voegen aan hun crypto portfolio.

Vanwege de toegenomen vraag naar Multiplier (MXX) onder beleggers, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de beleggers te helpen begrijpen wat Multiplier (MXX) is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe en waar kunt u de Multiplier (MXX) online kopen

Als u zich afvraagt hoe en waar u de Multiplier (MXX) online kunt kopen, bent u op de juiste plek. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste aantal Multiplier munten (MXX) te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u Multiplier (MXX) online kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Multiplier (MXX)?

De MXX munt is de native cryptocurrency voor de Multiplier blockchain.

Multiplier blockchain is een niet-bewaarder DeFi leenprotocol dat werkt op de Binance Smart Chain (BSC).

Enkele van de belangrijkste kenmerken die Multiplier tot een uniek protocol maken, zijn onder meer flash leningen en het feit dat het geen voorverkoop of ICO had en ook geen mijnbouw toestond.

MXX tokens worden alleen aangeboden door middel van minting. Een gebruiker munt MXX tokens wanneer hij of zij een onderliggend actief deponeert bij de uitleenpools.

Moet ik vandaag Multiplier (MXX) kopen?

Multiplier (MXX) is een DeFi cryptocurrency en gezien de bullish prijsbewegingen van de afgelopen maand, zou het een goede investering kunnen zijn. Er is ook een exponentiële groei in de DeFi industrie.

Desalniettemin moet u zich ervan bewust zijn dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Multiplier prijsvoorspelling

Afgaand op de recente prijsbewegingen, wordt voorspeld dat de Multiplier (MXX) prijs doorgaat met zijn bullish trend. Het is echter altijd belangrijk om in gedachten te houden dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en verrassende bewegingen kan ontketenen.

Multiplier social media aandacht

The post Multiplier bereidt zich voor op een start met een stijging van 40% in 7 dagen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*