Crypto-Prijzen.nl

MultiBank kondigt crypto tak aan, historisch golfpartnerschap

MultiBank kondigt crypto tak aan, historisch golfpartnerschap

De MultiBank Group, een toonaangevende online broker in financiële derivaten, heeft MultiBank.io gelanceerd, zijn blockchain- en cryptocurrency-tak, zo vernam Invezz uit een persbericht. De sterk gereguleerde derivatenmakelaar introduceert zijn Web3-gerichte tijdperk met een nieuwe sponsoring van Danny Willett, de winnaar van het Masters Golf Tournament.

Officiële partner in professionele golftoernooien en tentoonstellingen

De nieuwe vestiging is benoemd tot Willett’s Official Partner in alle professionele golftoernooien en tentoonstellingen voor het seizoen 2022. De samenwerking gaat van start met de Betfred British Masters 2022, die van 5 tot 8 mei 2022 door Danny Willett wordt gehost in The Belfry. MultiBank.io logo’s zullen op de linkerkraag van zijn speelshirt te zien zijn.

Willett is ook van plan om een NFT-serie uit te brengen in samenwerking met MultiBank.io en zal worden vermeld op het marketingmateriaal van MultiBank.io en op de officiële website.

Het nieuwe filiaal zal halverwege het jaar beginnen met het aanbieden van digitale activadiensten. Het is de eerste stap in blockchain en crypto van MultiBank Group met een gestort kapitaal van meer dan $ 322 miljoen.

MultiBank Group voorzitter Naser Taher merkte op:

De onthulling van het nieuwe merk MultiBank.io is de eerste stap in een meerjarige roadmap voor blockchain en cryptocurrency voor de MultiBank Group. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer gedetailleerde plannen te onthullen voor onze gemeenschap van 320.000 wereldwijde gebruikers. Maar zoals we hebben laten zien door de MultiBank Group in de afgelopen 17 jaar uit te bouwen tot een van ’s werelds grootste aanbieders van derivaten, is ons doel om te concurreren in de voorhoede van de sector. We zijn verheugd om een fris, aantrekkelijk aanbod op de markt voor het verhandelen van digitale activa te brengen, waarbij we onze bewezen afkomst in financiële innovatie combineren met de eindeloze mogelijkheden van Web3-technologie.

MultiBank.io COO Zak Taher zei:

We lanceren dit jaar een ambitieuze suite van blockchain- en crypto-enabled financiële diensten en we werken alleen samen met de beste. Danny Willett is van wereldklasse en we zijn enorm trots om samen te werken met een sportman van zijn kaliber. Hij heeft een Masters-overwinning en al zeven internationale titels op zijn naam staan, en we wensen hem het grootste succes voor dit seizoen.

Danny Willett zei:

Ik ben al een tijdje aan het kijken om de wereld van cryptocurrency en digitale activa te betreden, maar had niet genoeg kennis, ervaring of vertrouwen op dat gebied. Dat was totdat ik kennismaakte met de MultiBank Group. Ik ben verheugd om met hen samen te werken terwijl ik mijn eerste stappen zet in cryptocurrency, en we zijn allemaal verheugd om te zien dat het nieuwe MultiBank.io platform de komende weken live gaat.

Het bericht MultiBank kondigt crypto tak aan, historisch golfpartnerschap verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*