Crypto-Prijzen.nl

MRI blijft stijgen na recordhoogte: hier koop je Marshall Rogan Inu

MRI blijft stijgen na recordhoogte: hier koop je Marshall Rogan Inu

Na de lancering op Binance Smart Chain gisteren, bereikte Marshall Rogan Inu een recordhoogte van $0,04 volgens Coin Market Cap. De munt ging ook live op PancakeSwap. De stijging gaat vandaag verder.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Marshall Rogan Inu kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Marshall Rogan Inu nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Marshall Rogan Inu?

Marshall Rogan Inu is een meme-munt die UFC-munten en munten met een hondenthema combineert. Het factureert zichzelf als het eerste token dat UFC-jagers directe sponsoring biedt, wat het doet in ether en het native MRI-token.

Gebruikers kunnen het geld gebruiken om hun uitgaven te dekken en zich in te zetten voor de gemeenschap. MRI zal evenementen en trainingskampen voor strijders sponsoren en medische behandelingen helpen financieren om hun gezondheid te ondersteunen en hun inkomstenpotentieel te vergroten.

Onder de atleten die door MRI worden gesponsord, zijn Chael Sonnen, Brandon Moreno, Bobby Gree, Derek Brunson en meer. Het project is vernoemd naar Marshall Rogan, de hond van de populaire UFC-commentator Joe Rogan.

Moet ik nu Marshall Rogan Inu kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd.Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Marshall Rogan Inu prijsvoorspelling

Price Prediction voorspelt dat de prijs van Marshall Rogan Inu dit jaar minimaal $0,097 zal bereiken. Het kan oplopen tot $0,11 met een gemiddelde handelsprijs van $0,10.

In 2023 zal één MRI worden verhandeld voor ten minste $0,15. De prijs kan het hele jaar door $0,17 bereiken met een gemiddelde van $0,15. Ze voorspellen een piek van $0,26 in twee jaar en het minimumniveau van $0,30 in 2025.

Marshall Rogan Inu op sociale media

The post MRI blijft stijgen na recordhoogte: hier koop je Marshall Rogan Inu appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*