Crypto-Prijzen.nl

MovieBloc schiet omhoog met 137% in 24 uur: beste plekken om MovieBloc te kopen

MovieBloc schiet omhoog met 137% in 24 uur: beste plekken om MovieBloc te kopen

MovieBloc is enorm gestegen sinds het vorige week op crypto.com werd vermeld. Vandaag is de prijs meer dan verdubbeld, met nog eens 137%.

Zoek niet verder als je wilt weten wat MovieBloc is, of het de moeite waard is om in te investeren en wat de beste plaatsen zijn om MovieBloc vandaag nog te kopen.

Beste plekken om MovieBloc nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is MovieBloc?

MovieBloc is een omgekeerd ICO-project dat wordt aangedreven door het Koreaanse videostreamingplatform Pandora.tv. Het is een gedecentraliseerd film- en contentdistributieplatform met als missie het oplossen van problemen die worden veroorzaakt door de dominantie van de theater- en home-entertainmentindustrie door conglomeraten.

Het is bedoeld om makers een transparant inkomstenaandeel, doelgroepgegevens en gelijke screeningmogelijkheden te bieden. Kijkers krijgen toegang tot diverse films en inhoud en worden beloond voor het leveren van curatie, ondertitels en marketingmateriaal aan de community.

MovieBloc’s token MBL wordt gebruikt om te betalen voor premium content. Makers kunnen vertalers betalen in MBL. Gebruikers kunnen het doneren aan makers en vertalers. Het kan ook worden gebruikt om gebruikers beloningen te betalen voor het beoordelen en beoordelen van films of het markeren van illegale inhoud.

Moet ik nu MovieBloc kopen?

Niets kan je eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

MovieBloc prijsvoorspelling

Wallet Investor voorspelt een stijging op lange termijn. In maart 2027 denken ze dat 1 MBL $0,036 waard zal zijn. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +112% opleveren. Als je nu $100 in MBL investeert, heb je in 2027 misschien $212.

MovieBloc op social media

The post MovieBloc schiet omhoog met 137% in 24 uur: beste plekken om MovieBloc te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*