Crypto-Prijzen.nl

Moonstake werkt met TRON om TRX staking te ondersteunen

Moonstake werkt met TRON om TRX staking te ondersteunen

Moonstake, een toonaangevende leverancier van stakingsdiensten, is begonnen met het toestaan van crypto enthousiastelingen om TRX, het native token van het TRON netwerk, in te zetten en stakingsbeloningen te verdienen.

Het bedrijf onthulde dit nieuws eerder vandaag via een persbericht en zei dat de stakingsoptie beschikbaar is op de web- en mobiele versies van zijn portemonnee. Met deze ontwikkeling beweert het bedrijf dat zijn portemonnee gebruikers nu TRX kunnen vasthouden, verzenden, ontvangen en inzetten via een intuïtief platform.

Volgens het persbericht, TRX is de 13e cryptomunt die Moonstake gebruikers kunnen inzetten. De andere 12 zijn Cosmos (ATOM/USD), IRISnet (IRIS), Ontology (ONT), Harmony (ONE/USD), Tezos (XTZ/USD), Cardano (ADA/USD), Qtum (QTUM/USD), Polkadot (DOT/USD), Quras (XQC), Centrality (CENNZ), Orbs (ORBS) en IOST. Hoewel de portemonnee alleen het inzetten van 13 munten mogelijk maakt, ondersteunt deze meer dan 2.000 digitale activa.

De publicatie merkte verder op dat de uitrol van TRX staking komt nadat Moonstake de handen ineen heeft geslagen met de TRON Foundation in juni 2021. Deze samenwerking eindigt echter niet met deze lancering. Met beide bedrijven die betrokken zijn bij de sector van de gedecentraliseerde financiering (DeFi), beweert Moonstake dat deze samenwerking zal leiden tot meer innovatie.

TRX HODLers kunnen elk bedrag inzetten

Moonstake schetst het proces dat crypto adopteerders moeten volgen om TRX uit te zetten, zei Moonstake dat de eerste stap het registreren voor een portemonnee op het webplatform of de mobiele app is. De volgende stap is het selecteren van TRX op het scherm van de portemonnee en klikken op de knop ‘activa toevoegen’.

Ten slotte moet een gebruiker de TRX pagina openen en zijn staking informatie controleren voordat hij op de ‘stake’ knop klikt. De jaarlijkse inzetbeloning is 6% en stakers kunnen hun TRX beloningen eenmaal per 24 uur opnemen.

Volgens Moonstake is er geen minimum inzetbedrag ingesteld, en gebruikers kunnen zo weinig TRX inzetten als ze willen. Er zijn echter meer voordelen verbonden aan het staken van grote hoeveelheden TRX. Stakers met grote hoeveelheden bevroren TRX krijgen meer macht om te stemmen op Super Representatives en Super Partners die ze ondersteunen. Het bevriezingsproces omvat het vergrendelen van tokens gedurende drie dagen.

Moonstake legde het concept achter Super Representatives en Super Partners uit en wees erop dat het systeem 127 kandidaten selecteert op basis van stemmen. De eerste 27 kandidaten met de meeste stemmen worden supervertegenwoordigers en de overige 100 worden superpartners.

De rol van Super Representatives omvat het genereren van blokken en het verpakken van transacties. In ruil daarvoor ontvangen ze 9% van de overeenkomstige blokbeloningen en 91% van de stembeloningen. Aan de andere kant krijgen Super Partners alleen stembeloningen zonder een van de bovenstaande taken te voltooien.

Naar aanleiding van dit nieuws herstelde Tron (TRX/USD) de verliezen van vandaag, die op het moment van schrijven tot $ 0,09137 (£ 0,067) werden verhandeld tegen $ 0,09617 (£ 0,071).

The post Moonstake werkt met TRON om TRX staking te ondersteunen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*