Crypto-Prijzen.nl

Moonstake Wallet introduceert Staking van TRON (TRX)

Moonstake Wallet introduceert Staking van TRON (TRX)

In een persbericht op 8 oktober kondigde Moonstake aan dat het nu een officiële Super Partner van het TRON netwerk was en dat zijn gebruikers in staat zullen zijn om TRX tokens uit te zetten op zowel Moonstake mobiele als webportfolios.

Dit maakt TRON de dertiende munt op Moonstake die gebruikers kunnen inzetten en inzetbeloningen verdienen.

Het persbericht luidde:

“Houd TRX vast, verzend, ontvang en zet in om beloningen te ontvangen met de beste gebruikerservaring met één enkele klik.”

Het grootste stakingsnetwerk in Azië creëren

Moonstake opende zijn deuren in 2020 met de bedoeling het grootste cryptocurrency inzetnetwerk in Azië te worden.

Het is doorgegaan met het ontwikkelen van een van de meest gebruiksvriendelijke mobiele en webportefeuilles. Het heeft een mobiele portemonnee voor zowel iOS als Android.

De Moonstake portfolios ondersteunen meer dan 2.000 cryptocurrencies.

De totale vergrendelde waarde op Moonstake is snel gegroeid en is momenteel meer dan $ 1 miljard waard, waardoor het tot de top 10 van grootste crypto inzetproviders over de hele wereld behoort.

De TRX tokens inzetten op Moonstake

Volgens het persbericht zijn de stappen van het inzetten van TRON (TRX) tokens op Moonstake wallets uiterst eenvoudig; het duurt slechts drie eenvoudige stappen.

Ten eerste moet een gebruiker zich registreren voor een Moonstake portemonnee (een web- of mobiele portemonnee).

Ten tweede moet de gebruiker TRX selecteren in het scherm “Wallets” en “Add Asset” selecteren om TRX aan de Moonstake portemonnee toe te voegen. Zodra de gebruiker TRX in de portemonnee heeft gekregen, moet hij of zij teruggaan naar het TRX scherm en op het tabblad Uitzetten de “Staking knop” selecteren en erop klikken. Het zal de gebruiker om veiligheidsredenen vragen om hun portemonnee wachtwoord in te voeren voordat ze verder gaan. Zodra het wachtwoord is ingevoerd en geaccepteerd, is het proces voltooid en heeft de gebruiker TRX uitgezet.

The post Moonstake Wallet introduceert Staking van TRON (TRX) appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*