Crypto-Prijzen.nl

Moon NFT Metaverse stelt ontwikkelaars in staat om op een virtuele maan te bouwen

Moon NFT Metaverse stelt ontwikkelaars in staat om op een virtuele maan te bouwen

De Metaverse krijgt veel aandacht van de cryptogemeenschap. moon.ws software engineering studio heeft de ontwikkeling aangekondigd van een “interplanetaire metaverse” die wordt geleverd met een play-to-earn ervaring waarmee de crypto gemeenschap kan verdienen tijdens het bouwen van een nieuwe beschaving.

Virtueel land op de maan

De Moon NFT centrische metaverse zal bestaan uit 26.000 virtuele percelen op het hele terrein van de maan. Elk stuk virtueel land wordt geslagen als een non-fungible token (NFT).

Met dit aanbod kunnen gebruikers hun virtuele percelen opslaan, verhandelen en onderpand geven, net zoals ze zouden doen met cryptocurrencies. Om een deel van deze virtuele percelen te kopen, moet men de Moon Token (MON) gebruiken, de oorspronkelijke valuta die als de belangrijkste betaalmethode zal worden gebruikt.

Degenen die de virtuele percelen kopen, worden ook betrokken bij het creëren van een nieuwe beschaving. Zo kunnen crypto enthousiastelingen die het virtuele land op de Moon NFT metaverse bezitten, onroerend goed bouwen, bedrijven openen, infrastructuur bouwen, nieuwe landstaten ontwikkelen en opzij zetten.

Om een nieuwe beschaafde wereld op de Metaverse te bouwen, kunnen gebruikers alle vereiste politieke en economische structuren creëren, vergelijkbaar met wat wordt afgebeeld in de moderne wereld.

Een interplanetaire metaverse

De ontwikkelaars achter dit project hebben ook de lancering aangekondigd van een play-to-earn platform. Hierdoor kunnen gebruikers geld verdienen door deel te nemen aan verschillende wedstrijden op het platform. Gebruikers kunnen ook teams maken of zich bij teams voegen die het opnemen tegen hun concurrenten.

De games die in dit initiatief zullen worden opgenomen, zullen zowel strategische als langetermijnplanning omvatten. Gebruikers kunnen ook hun eigen land ontwikkelen en hebben de vrijheid om hun politieke, militaire en economische agenda’s op te stellen. Door op dit platform te ontwikkelen, zullen gebruikers de waarde van hun NFT’s verhogen.

Degenen die deze NFT’s willen verkopen, kunnen dat doen op marktplaatsen zoals OpenSea en Rarible. Bovendien kunnen in-game aankopen ook als NFT’s worden verkocht. De ontwikkelaars werken ook aan het uitbreiden van de reikwijdte van deze Metaverse door andere planeten en satellieten op te nemen. De uitbreiding zal naar verwachting in de komende maanden plaatsvinden.

The post Moon NFT Metaverse stelt ontwikkelaars in staat om op een virtuele maan te bouwen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*