Crypto-Prijzen.nl

MonkeyBall voegt indrukwekkende donateurs aan het project toe

MonkeyBall voegt indrukwekkende donateurs aan het project toe

Het team van Play-and-Earn, door Solana aangedreven (SOL/USD) gamingplatform MonkeyBall heeft meer indrukwekkende donateurs aan hun zijde aangetrokken, vernam Invezz uit een persbericht. Alameda Research, DRIVE by Draftkings, de grootste wereldwijde guild YGG, Rainfall Ventures met hun enorme game-ervaring en Gate.io exchange zullen de game ondersteunen.

Een goed begeleide reis

MonkeyBall spreekt zijn dankbaarheid uit dat hun partners hen wilden vergezellen op hun reis. Ze zijn verheugd dat ze kunnen werken met donateurs met zo’n stevige reputatie en grote toegevoegde waarde.

Over DRIVE by Draftkings

DRIVE by Draftkings is een meerfasenbedrijf dat investeert in sporttechnologie en entertainment. Dit was hun allereerste tokenronde. DRIVE heeft een missie om de volgende grens te verleggen door teams en oprichters te ondersteunen met innovatieve technologie en producten.

DRIVE is een toonaangevende en strategische bron geworden voor durfkapitaal in sporttechnologie en sportentertainment dankzij een zeer ervaren team en een uitgebreid netwerk in de media- en sportindustrie.

Het management van MonkeyBall is blij dat het is gekozen als object van de eerste op tokens gebaseerde financieringsronde van DRIVE. Andere DRIVE investeringen zijn onder meer Whoop, Cardless, Evaluate en Papaya Gaming. DRIVE zal niet alleen geld investeren, maar ook zijn uitgebreide branche expertise om MonkeyBall te ondersteunen om de volgende generatie metaverse van eSports te worden.

Over MonkeyBall

MonkeyBall is een op Solana gebaseerd, om beurten te verdienen voetbalspel, een soort FIFA Street en Final Fantasy samengevoegd tot één leuk spel met apenthema. Gamers kunnen tokens verdienen door te winnen of door simpelweg te genieten van de wedstrijden van andere mensen. De game biedt een game-ervaring met een hoge productiewaarde en wordt ontwikkeld op Unity, waardoor het platformonafhankelijk is met Desktop en Mobile.

The post MonkeyBall voegt indrukwekkende donateurs aan het project toe appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*