Crypto-Prijzen.nl

MonkeyBall gaat partner worden in Solana’s StarLaunch

MonkeyBall gaat partner worden in Solana’s StarLaunch

MonkeyBall, een spel om te verdienen dat draait op Solana (SOL/USD), werd gekozen als partner bij de lancering van StarLaunch, een nieuw IDO- en incubatieplatform op basis van Solana, zo vernam Invezz uit een persbericht. De IDO zal het toneel vormen voor alle toekomstige verkopen, zowel in termen van uiteindelijke resultaten voor deelnemers als het kaliber van projecten.

MonkeyBall was een natuurlijke keuze met solide financiële steun

De game was een natuurlijke keuze voor StarLaunch vanwege de solide steun van investeerders, de grote community en de sterke fundamenten als een innovatieve hoogwaardige game. Het haalde $ 3 miljoen op van Solana Ventures, NFX, iAngels, Longhash, CMS, Republic en andere durfkapitalisten en angel investeerders.

1% van het totale aanbod van MonkeyBall zal op 30 november worden verkocht. De prijs is vastgesteld op $ 0,04 per MBS met een verwachte volledig verwaterde waardering van $ 40 miljoen.

Stel je FIFA en Final Fantasy voor met apen

MonkeyBall combineert FIFA en Final Fantasy en voegt apen toe aan de mix. Elke speler bezit en bestuurt een team van vier apen, die tegen andere apenteams spelen. Gebruikers winnen MBS tokens, de belangrijkste die de speleconomie aandrijven.

U kunt ook MBS verdienen door stadions te bezitten die games hosten, missies te voltooien of andere wedstrijden bij te wonen en een apenteam te ondersteunen.

Oren Langberg, hoofd marketing bij MonkeyBall, merkte op:

We vinden het geweldig om geselecteerd te worden als het vlaggenschip van StarLaunch, IDO. Van het team dat ons CardStarter heeft gebracht, heeft StarLaunch alle juiste elementen waar we naar streefden in een partner, vooral een team dat net zo toegewijd en MonkeyNuts is als wij dat ook een bewezen staat van dienst heeft van succesvolle IDO’s.

Aatash Amir, CEO bij StarLaunch, voegde toe:

MonkeyBall vertegenwoordigt de toekomst van on-chain gaming. Als zodanig zijn we verheugd om ze als ons vlaggenschip IDO te hebben. Als een van de meest verwachte play-to-earn games die er zijn, zal MonkeyBall de standaard bepalen voor de topprojecten die op StarLaunch worden gelanceerd.

Vroege houders hebben recht op NFT drop van 5k apen

Mensen die MBS in dit vroege stadium krijgen, hebben recht op de aanstaande MonkeyBall NFT drop van 5000 Gen0 apen, de eerste NFT’s die kunnen worden gebruikt om apenteams te ontwikkelen zodra de game is gelanceerd. De MonkeyBall IDO op StarLaunch zal gebruik maken van zijn unieke bi-token deelnamemodel.

The post MonkeyBall gaat partner worden in Solana’s StarLaunch appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*