Crypto-Prijzen.nl

Monero prijsvoorspelling: mogelijke bullish uitbraak naar $300

Monero prijsvoorspelling: mogelijke bullish uitbraak naar $300

Monero's CLI binary files' hash compromised

De prijs van Monero (XMR/USD) zette zijn bullish momentum op vrijdag voort. De munt sprong naar een hoogtepunt van $ 260, het hoogste niveau sinds 20 juni. Het is met meer dan 43% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in juli, waardoor de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 4,6 miljard komt.

Monero bullish trend versnelt

Monero is de grootste privacygerichte cryptocurrency ter wereld. De technologie is vergelijkbaar met die van Bitcoin, met als enige verschil dat de transacties niet kunnen worden gevolgd. Dat komt omdat de blockchain alle transacties automatisch versleutelt.

Ook wordt Monero, in tegenstelling tot Bitcoin, wereldwijd veel gebruikt, terwijl Bitcoin meestal als investering wordt gebruikt. Een snelle blik op de meeste duistere websites laat zien dat veel spelers in de sector de munt liever gebruiken. Tegelijkertijd geven veel cybercriminelen de voorkeur aan het gebruik van Monero vanwege de uitgebreide beveiligingsfuncties. Aangezien deze activiteiten naar verwachting zullen toenemen, bestaat de mogelijkheid dat de vraag naar de munt blijft stijgen.

Zoals alle cryptocurrencies worstelde de prijs van Monero de afgelopen maanden. Hierdoor daalde de prijs van een hoogtepunt van $ 520 tot minder dan $ 160. Dit was een daling van bijna 70%. In de afgelopen weken heeft de munt echter een sterk herstel doorgemaakt, met een stijging van bijna $ 100.

Deze prijsactie heeft plaatsgevonden in de cryptocurrency industrie. Bitcoin is gestegen van minder dan $ 30.000 naar meer dan $ 40.000. Ethereum daarentegen is gestegen tot bijna $ 3.000. In totaal is de marktkapitalisatie van alle munten die worden gevolgd door CoinMarketCap gestegen tot meer dan $ 1,5 biljoen.

Het recente herstel is deels te danken aan het stijgende volume naarmate de volatiliteit weer aantrekt. Het is ook vanwege de toenemende COVID-19 gevallen, die hebben geleid tot angst dat de Federal Reserve op korte termijn haar beleid van gemakkelijk geld zal handhaven.

Monero prijsvoorspelling

Monero Price

De XMR prijs bevindt zich in een sterke bullish trend. Op vrijdag slaagde de munt erin om boven het belangrijkste weerstandsniveau van 250 te komen, waar het meerdere keren eerder worstelde om erboven te komen. Het steeg ook boven het 61,8% Fibonacci retracementniveau. Tegelijkertijd blijft de prijs stabiel boven de 25 en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) een opwaartse trend vertoont.

Daarom lijkt het erop dat het momentum is teruggekeerd in de crypto industrie. Als zodanig is er een mogelijkheid dat het zal blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op de volgende belangrijke weerstand op $ 300.

The post Monero prijsvoorspelling: mogelijke bullish uitbraak naar $300 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*