Crypto-Prijzen.nl

Mokens League verwelkomt spelers uit alle lagen van de bevolking

Mokens League verwelkomt spelers uit alle lagen van de bevolking

Monster League Studios, die achter gamingplatform Mokens League zitten, hebben een “play to win” NFT gebaseerd gamingplatform gelanceerd voor spelers van alle niveaus, zo vernam Invezz uit een persbericht.

De kloof tussen NFT’s en esports dichten

Mokens League games dichten de kloof tussen esports en NFT’s en omvatten alle soorten sporten, van voetbal tot beachvolleybal. Volgens de makers brengen ze de focus terug naar kwaliteit, gameplay en plezier, een verre schreeuw van het op tijd gebaseerde beloningssysteem van de meeste P2E games.

Het veelvuldige gebruik van in-game valuta

Spelers met allerlei ervaringsniveaus spelen games, toernooien en competities om Mokens League in-game valuta te verdienen, die kan worden gebruikt om NFT’s te kopen. Vervolgens kunnen ze deze uitlenen, verhandelen of verkopen op de Mokens League marktplaats.

De valuta kan ook worden gebruikt om verbruiksartikelen te kopen, NFT’s te upgraden en de Mokens League metaverse in de toekomst aan te passen.

Alle Mokens League NFT’s zijn uniek en willekeurig gegenereerd. Ze kunnen worden geüpgraded zodat spelers hun prestaties verbeteren, wat hun marktwaarde zou verhogen.

Over de oprichters van Mokens League

Mokens League is opgericht door Martin Repetto en Maximo Radice, die tientallen jaren ervaring hebben met het creëren van gaming-startups die geliefd zijn bij miljoenen. Martin Repetto, CEO van Monsters League Studios LLC zei:

Mensen die beloond worden voor alleen maar tijd aan een game besteden, werkt niet. Dit is niet leuk of uitdagend en zeker niet duurzaam. Wat gamers zal behouden, zijn fantastische gameplay en esports mechanica. De langst gespeelde games ter wereld op dit moment zijn competitieve esports. Daarom is onze belangrijkste prioriteit op dit moment om een spel te maken dat leuk is om te spelen, makkelijk te starten maar moeilijk te beheersen. Net als bij schaken of poker, zullen er verschillende niveaus zijn waar mensen kunnen strijden zonder overspoeld te worden door pro’s of hardcore spelers. Deze games moeten ook net zo leuk zijn om te spelen als om naar te kijken, omdat de streaming gemeenschap op dit moment de belangrijkste drijfveer is voor de acceptatie van games.

De plannen van Mokens League voor de nabije toekomst zijn om particuliere en openbare verkopen van zijn token $MOKA te houden. Het zal ook zijn in-game NFT’s lanceren via zijn marktplaats.

Het bericht Mokens League verwelkomt spelers uit alle lagen van de bevolking verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*