Crypto-Prijzen.nl

Moet u XRP kopen nu Ripple samenwerkt met SBI Remit?

Moet u XRP kopen nu Ripple samenwerkt met SBI Remit?

Ripple (XRP) is een van de oudste en meest waardevolle cryptocurrency projecten ter wereld en het zou nu een goed moment kunnen zijn om het nieuws te kopen nadat het een samenwerking aanging met het Japanse geldtransferbedrijf SBI Remit.

SBI heeft al samengewerkt met grote financiële instellingen zoals TransferGo, Santander, Azimo en Nium en zou kunnen helpen bij het lanceren van het initiatief van het bedrijf om transacties tussen Japan en de Filippijnen te vergemakkelijken. XRP lanceert het allereerste on-demand liquiditeitsaanbod (ODL) in Japan, waarbij SBI vertegenwoordiger Nobuo Ando zei:

“De lancering van ODL in Japan is nog maar het begin en we kijken ernaar uit om door te gaan naar de volgende grens van financiële innovatie, verder dan realtime betalingen alleen in de Filippijnen, maar ook naar andere delen van de regio.”

Dit artikel bespreekt wat deze ontwikkeling zou kunnen betekenen voor XRP, en legt ook de basis van het platform uit mocht je in Ripple willen investeren. Voordat we daarop ingaan, bekijk het gedeelte direct hieronder voor onze lijst met de twee beste plaatsen om XRP te kopen in Nederland en wereldwijd.

Hoe en waar u XRP online kunt kopen

Om XRP online te kopen, klikt u op een van de onderstaande links, vult u wat basisinformatie in, meldt u zich aan en stort vervolgens geld op uw nieuw aangemaakte account. Nadat dit is gebeurd, selecteert u eenvoudig het aantal XRP tokens dat u wilt kopen en voert u uw transactie uit.

Dit zijn de twee beste platforms om Ripple’s XRP munten nu te kopen, verkopen en verhandelen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is XRP (Ripple)?

XRP (gemaakt door Ripple) is een cryptocurrency die is ontworpen om grensoverschrijdende betalingen gemakkelijker, sneller en veiliger te maken. Door dit te doen, wil het de problemen oplossen die verband houden met trage, traditionele banksystemen.

Welke impact kan de SBI deal hebben op de prijs van XRP?

Al met al is dit duidelijk een positieve ontwikkeling voor XRP, misschien simpelweg omdat het zal leiden tot een grotere vraag naar XRP tokens. Bovendien dient het ook als bewijs dat het betalingssysteem van Ripple – RippleNet – effectief werkt.

Dit is nogal tijdige positieve informatie, gezien de lopende rechtszaak van het project die tegen het project is aangespannen door de Securities and Exchange Commission (SEC), die beweert dat Ripple Labs investeerders heeft misleid toen het zijn symbolische verkoop hield, terwijl het ook zijn kapitaalverhogende onderneming niet registreerde bij de Commissie.

Ripple’s inval in de Zuidoost-Aziatische markt lijkt nu in een stroomversnelling te komen, met de SBI ontwikkeling slechts een paar maanden nadat Ripple een belang verwierf in de toonaangevende Aziatische fintech, Tranglo. Nadat XRP een algemeen directeur voor de regio Zuidoost-Azië heeft aangenomen, kan XRP de komende maanden een aanzienlijke prijsstijging ondergaan, dus zorg ervoor dat u de laatste ontwikkelingen in de gaten houdt, vooral die met betrekking tot de rechtszaak.

Moet ik vandaag Ripple (XRP) kopen?

Als u denkt dat de Aziatische onderneming van XRP waarde kan genereren en een symbolische prijsstijging kan veroorzaken, kan het een goede zet zijn om nu in te stappen.

U moet op de hoogte zijn van de risico’s, niet alleen van beleggen en de aangeboren volatiliteit van cryptocurrencies, maar ook van Ripple’s voortdurende juridische geschil. Als u due diligence heeft uitgevoerd en het gevoel hebt dat XRP een project is waarin u gelooft, lijkt het nu een goed moment om wat te kopen.

Ripple prijsvoorspelling 2021

Onze XRP prijsvoorspelling voor dit jaar is als volgt: we voorspellen tot $ 1,07 dit jaar, ongeveer $ 1,25 volgend jaar en maar liefst $ 2,50 binnen 5 jaar.

Social media aandacht voor $XRP

Bekijk de Invezz website voor het laatste crypto nieuws.

The post Moet u XRP kopen nu Ripple samenwerkt met SBI Remit? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*