Crypto-Prijzen.nl

Moet u vóór de lancering van Sagan in ATOM investeren?

Moet u vóór de lancering van Sagan in ATOM investeren?

Cosmos ATOM/USD is de cryptocurrency die het ecosysteem van blockchains aandrijft, die allemaal zijn ontworpen om gemakkelijk te schalen en met elkaar samen te werken.

De Sagan blockchain aankondiging als katalysator voor groei

Op 6 oktober hebben we besproken hoe het Inter Blockchain Communicatieprotocol leidde tot een toename van de groei van het blockchain netwerk, dat meer dan 1 miljoen overdrachten registreerde.

Als zodanig kunnen we zien dat Cosmos sinds de lancering van het Inter Blockchain Communicatieprotocol in maart is gegroeid vanwege het feit dat crypto activa gemakkelijk kunnen worden overgedragen tussen compatibele blockchain netwerken.

Het cross-chain netwerk van Cosmos is begonnen met het werken aan een nieuwe blockchain waarmee ontwikkelaars kunnen experimenteren met verschillende protocollen.

Op de driemaandelijkse keynote, die dinsdag werd gepubliceerd, vermeldde Cosmos dat de Sagan blockchain zich momenteel ontwikkelt.

Deze Sagan aankondiging komt wanneer Cosmos ook werkt aan rollup-schaaltechnologie waarmee ontwikkelaars op Cosmos gebaseerde blockchains kunnen bouwen in de vorm van rollups, die als clusters kunnen worden ingezet.

In ieder geval weten we voorlopig niet echt wanneer Sagan wordt uitgebracht, en op de officiële verklaring beweert Cosmos dat ze ons er binnenkort over zullen informeren.

In ieder geval markeert deze aankondiging een nieuw tijdperk voor Cosmos, waar we in de toekomst veel verbeteringen en innovaties kunnen verwachten, die allemaal kunnen bijdragen aan de prijsstijging van het ATOM token.

Moet u investeren in Cosmos (ATOM)?

Op 20 oktober had Cosmos (ATOM) een waarde van $ 33,96.

Om een idee te krijgen van wat voor waarde dit precies is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in september doornemen.

ATOM beleefde zijn hoogste waarde ooit op 20 september, toen het token zijn waarde verhoogde naar $ 44,42.

Dat markeert het hoogste punt van waarde in september; echter, als het gaat om het laagste punt, was het op 8 september, toen het token een waarde had van $ 19,33.

Met andere woorden, van 8 september tot 20 september verhoogde het ATOM token zijn waarde met $ 25,09 of met 129%.

Dat gezegd hebbende, daalde de token van 20 september tot 20 oktober in waarde met $ 10,46 of met 23%.

Met deze nieuwste toevoeging kunnen we verwachten dat ATOM eind oktober een waarde van $ 42 zal bereiken, waardoor het een solide investeringsmogelijkheid is.

The post Moet u vóór de lancering van Sagan in ATOM investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*