Crypto-Prijzen.nl

Moet u op dit moment investeren in THETA (THETA)?

Moet u op dit moment investeren in THETA (THETA)?

Theta THETA/USD is een blockchain netwerk gebouwd voor videostreaming dat in 2019 werd gelanceerd en sindsdien erg maakt. Het vertrouwt op een peer-to-peer netwerk voor al zijn bereik en het delen van computerbronnen.

Op 1 juli, in minder dan 24 uur na Mainnet 3.0, passeerde de totale ingezette FUEL de 1 miljard.

Eerder dit jaar lanceerde Theta Theta Drop, een snelle, goedkope, groene en betrouwbare manier om NFT’s via het THETA netwerk van stroom te voorzien.

Sindsdien hebben we talloze artiesten hun NFT’s op het platform zien droppen.

Katy Perry lanceerde zelfs haar NFT’s en verwierf op 30 juni een belang in Theta Labs.

Crazy 4 Cryptos lanceerde hun NFT’s op Theta Drop op 8 juli.

Hinse, een video-freelancer uit Australië, lanceerde op 12 juli zijn allereerste NFT in samenwerking met Theta Drop.

Dit alles wijst op een enorm gebruik van de THETA blockchain, en we zien dat artiesten van over de hele wereld snel de nieuwste NFT trend beginnen over te nemen via het Theta Drop platform.

Dit stimuleert een verhoogd gebruik van het THETA token en als zodanig kunnen we verwachten dat de prijs van THETA als gevolg daarvan zal stijgen.

Moet u investeren in THETA (THETA)?

Op 19 juli werd THETA gewaardeerd op $ 4,27.

Om een duidelijker beeld te krijgen of het voor deze prijs een waardevolle investering is, moeten we eerst naar de historische waarde ervan kijken.

Het THETA token beleefde zijn hoogste punt ooit van $ 15,72 op 16 april. Dit geeft ons een duidelijk beeld van hoe hoog het token precies kan stijgen in termen van waarde. Om de waarde verder te analyseren, kijken we naar de maand juni. THETA zag zijn hoogste waarde op 18 juni, $ 9,79. THETA zag zijn laagste waarde op 22 juni, op $ 5,41.

Dit geeft ons een beeld van hoe hoog het token de laatste tijd is gestegen in termen van waarde, en ook hoe laag het in waarde is gedaald.

Als we het echter vanuit de lens van 19 juli bekijken, bevindt de waarde zich op een van de laagste punten.

Voor $ 4,27 is investeren in THETA een uitstekend idee vanwege het feit dat het een enorm potentieel heeft om vanaf hier omhoog te gaan, vooral met zoveel high-end artiesten die zwaar investeren in hun NFT’s op het Theta Drop platform.

The post Moet u op dit moment investeren in THETA (THETA)? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*