Crypto-Prijzen.nl

Moet u Olympus (OHM) kopen op 14 oktober 2021?

Moet u Olympus (OHM) kopen op 14 oktober 2021?

Olympus OHM/USD is een algoritmisch valutaprotocol met als doel prijsstabiliteit te bereiken met behoud van een zwevende marktgestuurde prijs.

OHM onderscheidt zich van stablecoins vanwege het feit dat het wordt ondersteund maar niet aan een bepaalde prijs is gekoppeld. De Olympus DAO wordt bestuurd door zijn gemeenschap via een volledig gedecentraliseerde manier via slimme contracten.

De hoge APY van Olympus als katalysator voor groei

Op 18 september introduceerde Olympus Olympus Pro, een paradigmaverschuiving in de manier waarop het protocol emissies gebruikte om waarde te genereren.

Olympus Pro is een service voor protocollen die obligaties willen gebruiken in hun emissieprogramma’s met een lage overhead en een maximale impact.

Dat gezegd hebbende, Olympus is een rebase project dat veel aandacht heeft gekregen vanwege het feit dat het een hoog rendement biedt aan OHM stakers.

Op het moment van schrijven staat de APY op 7,603%, met een totale waarde van 3,1 miljard gestort.

Een ander ding dat OHM onderscheidt van andere projecten is het feit dat in plaats van dat het belangrijkste token schommelt rond de $ 1 stablecoin prijs, elke OHM een algoritmische reservevaluta is die wordt ondersteund door een mand met activa zoals DAI of FRAX, bijvoorbeeld.

Deze worden gehouden in de schatkist van Olympus en geven OHM een intrinsieke waarde.

Moet u Olympus (OHM) kopen?

Op 14 oktober had Olympus (OHM) een waarde van $ 1.249,45.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit is voor het OHM token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in september.

Het hoogste punt ooit van het OHM token was op 25 april, toen het een waarde van $ 1.415,26 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn hoogste punt ooit $ 165,81 hoger in waarde was dan op 14 oktober.

Als het gaat om zijn prestaties in september, op 1 september, had het token een van de laagste waardepunten op $ 307,71.

Op 30 september verhoogde het token zijn waarde naar $ 766,13. Dit geeft aan dat de token in september zijn waarde met $ 458,42 of 148% heeft verhoogd.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het token eind oktober $ 1.436 zal bereiken.

The post Moet u Olympus (OHM) kopen op 14 oktober 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*